Животът, както беше: Синди Крауфорд и бебетата й, родени у дома

Животът, както беше: Синди Крауфорд и бебетата й, родени у дома

Супермоделът възбуди бурна карантинна дискусия в Instagram, след като пусна носталгични, супер нежни винтидж фотоси, на които е млада майка, току що родила рожбите си... вкъщи.

Известно е от години, че изборът на Синди е осъзнат и праволинеен: супермоделът на 90-те ражда и двете си деца у дома, под специализирани медицински грижи, наистина, и принципно е категорично против отделянето от най-близките и непосредствената среда на жените в този така важен момент от живота им - раждането.

На снимките, споделени в мрежата, виждаме Синди гушнала по едно бебе. Това са съответно красивите й наследници - Пресли Уокър, роден на 2 юли 1999 година и Кая Джордан, родена на 3 септември 2001-ва.


Животът, както беше: 7 велики тоалета на Бианка ДжагърЖивотът, както беше: Моника Белучи и Венсан Касел влюбени


"В този труден за всички ни момент, сърцето ми е особено с майките и техните партньори... Във връзка с разпространението на COVID-19 е съвсем нормално да се държи децата да се раждат в болници, но е жалко, че много малко жени ще могат да се докоснат до невероятните емоции, които имах аз, раждайки децата си у дома", споделя към кадрите Крауфорд.


Животът, както беше: 25 тоалета от "Ангелите на Чарли" или защо си искаме 70-те обратно


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.