Last Day Херцогиня и 30-те най-готини появи на Меган Маркъл като такава

Last Day Херцогиня и 30-те най-готини появи на Меган Маркъл като такава

Спомняме си с приятно чувство колко се стараеше Меган Маркъл, прекрасната огнена съпруга на също така прекрасния червенокос принц Хари да изглежда адекватно в качеството си на член на кралското семейство на Великобритания по силата на избора на сърцето.

Всичко, започнало със скромния годеж, минало през пищната сватба, раждането на бебе Арчи и последвалите събития, завършва днес, 31 март 2020, който е последният работен ден на херцога и херцогинята на Съсекс като официални кралски особи.

Приключват пълномощията им като представители на кралското семейство, двамата вече живеят в Лос Анджелис и възнамеряват да развият собствените си кариери в Щатите. По повода, двамата пуснаха прощален пост на страницата си в Instagram, с който съобщават официално, че повече няма да представляват кралицата на Англия и ще се грижат за приходите си сами.


Всичко, което не знаем за мъжа на Меган Маркъл


За времето, което прекара в Лондон, Меган успя да демонстрира десетки ярки тоалети и ансамбли, съобразени с най-различни поводи, сезони и дрескодове, и, макар че англичаните не й дадоха стилов превес пред етърва й Кейт, това не е причина в чест на датата и новия живот да не си припомним най-запомнящите се появи на госпожа Маркъл.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia