Следва

Цял-ден-по-пижама

Дизайнери за следене: добри брандове за дънки, за които не знаехме

За всички, които имаме принципна нужда от нов чифт деним

All fashion преди 4 години

Сложна задача е намирането на идеалния чифт дънки, това знаят всички, сблъскали се с дългия и често неуспешен опит на проба-грешка в инвестицията, призвана да ни направи секси.

То си е почти същото, като да си намериш готина квартира или подходящо гадже в днешно време. Затова и се налага да поразтърсим какво ново е изгряло напоследък на деним-небосклона, защото често пръвопроходците вадят на светло неща, които са убийствено добри. Като кройка, материал, енергия.

Днес показваме на всички, жадни за мега-яките дънки, три нови марки, нови поне за нас, които произвеждат максимално качествен, смислен, заслужаващ внимание деним през 2020-та.


А ти, купи ли си дънки за 4К?


Goldsign

Марката за дамски деним Goldsign е основана през 2005 година от Карън Фелпс. През 2017-та брандът стартира наново и оттогава в линията на Goldsign присъстват дънки и деним шорти с безупречна кройка, наред с топове, тренчове и якета.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Uniform Jean

A post shared by GOLDSIGN (@goldsigndenim) on

Slvrlake

Семейна двойка - Луиз и Хари Еджли - основават марката Slvrlake, вдъхновена от естетиката на любимия Лос Анджелис и пейзажите на Калифорния. Концепция на бранда почива върху съчетанието между минимализма, както го разбираме днес и красотата на окръжаващия ландшафт. Ключов материал във всички колекции, разбира се, е денимът.

The Feel Studio Inc.

Джинсите на The Feel Studio Inc. се произвеждат в Калифорния в ограничени серии и с използването изключително на растителни бои. Марката е основана от австралийския фотограф и стилист Стиви Денс, която в момента живее в два града - Ню Йорк и Лос Анджелис, а основното й убеждение е: "Има ли нещо по-хубаво от чифт идеални сини джинси?" Ами, така е, няма.


 

More All fashion