Следва

ВЕЛИКДЕНСКАТА рецепта на chef Савина Николова от Savini Gelato

Дневен ХОРОСКОП - 10.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък е важно да сте по-разбиращи и толерантни към думите, мненията или желанията на хората, с които ще се свържете. Денят е важен ден за изграждане и развитие на нови и стари приятелства. Предстои да наблюдавате здравето на хора, които познавате и които имат сериозен проблем или които са в болница. В професионален план денят носи неприятни новини или ситуации, които ще предизвикат безпокойство у вас или вашите колеги. Хубавото е, че ще успеете да прекратите стар ангажимент или дългогодишно обещание. Можете да се върнете към стара идея и да се опитате да я реализирате отново въз основа на новите обстоятелства в живота си.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще зарадвате близките си с жест на внимание или специална изненада. Различните събития в петък ще ви дадат нова идея за разработване на плановете ви. Бъдете по-внимателни с новите запознанства.

Телец, Дева, Козирог: в петък разполагате с благоприятен момент, за да оставите настрана своите семейни или работни проблеми. Днес ще можете да откриете практично решение на важен за вас проблем; да постигнете положителни резултати в професионален план или да напреднете по важни задачи и планове.

Близнаци, Везни, Водолей: петък ще бъде интересен ден за вас с най-различни събития и преживявания. Предстои ви повече от успешен работен ден - бъдете смели, сърдечни и честни. Този ден може да ви донесе късмет и незабравими преживявания в края на работната седмица.

Рак, Скорпион, Риби: ще бъдете раздразнени или ядосани от поведението на определен мъж в петък. Внимавайте за плановете си да пътувате този уикенд, тъй като може да възникват неочаквани ситуации, транспортни или други проблеми, свързани с конкретната ситуация в страната. Близка до вас жена ще ви зарадва с подарък, жест на внимание или важна новина. Избягвайте конфликтите и задълбочаването на стресови ситуации, които ще се отразят неблагоприятно на здравето ви.

More Astro