Следва

Наръчник на оптимиста: ресторант с две звезди Мишлен приготвя храна за бездомните в Копенхаген

Дневен ХОРОСКОП - 16.4.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В четвъртък близките ви ще се нуждаят от вас или от помощта ви. Избягвайте да правите важни или скъпи покупки (особено свързани с деца) и да давате грандиозни обещания. Искате да се срещнете с някои хора, но определени обстоятелства ще ви възпират. Избягвайте тъжни или песимистични настроения; скоро ситуацията ще се подобри - трябва да вярваме в това. Любовният живот на мъжете над 35-годишна възраст може да преживее период на застой, който не трябва да провокира негативни емоции или действия спрямо другите. 

Овен, Лъв, Стрелец: съсредоточете усилията си върху изпълнението на стари ангажименти. Ще имате благоприятна възможност за решаване на битови проблеми и изпълнение на домакински задачи. Днес мнозина ще преживеят интересни събития, в които са замесени хора от други градове или държави.

Телец, Дева, Козирог: не пренебрегвайте думите или съветите на хората от вашия кръг от роднини или приятели. Събитие, което ще преживеете днес, ще изиграе важна роля в близкото ви бъдеще. В четвъртък ще намерите интересни новини, свързани с приятели, или ще получите благоприятни финансови и материални новини.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще проведете неотложен разговор с жена. Денят поднася интересни събития и постигане на важни успехи (главно в кариерата). Съществува вероятност да се ангажирате по някакъв начин със семейно събиране или организацията на важен повод.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък предстои неприятна среща или разговор с хора, които смятате за безскрупулни. Денят носи приходи в семейния бюджет. Днес ще изпитате приятни емоции с партньора си.

More Astro