Следва

WIN IT! Clean it like you Mean it с OSMOCLEAN

Карантината на известните: Марго Роби и съпругът, боси по асфалта вървят си

Говорят си и маски не носят...

Celebrities преди 3 години

Странно време е - карантинено. В Лос Аднжелис, иначе безгрижният град, също. Леко безцелните разходки до магазина и обратно и умишленото удължаване на маршрута не са ни чужди, по всичко изглежда, на Марго Роби и прекрасният й, но много потаен съпруг - също.


Стилът на Марго Роби, онзи ден и преди


Социалната изолация се опитва да "изкара" безгрижието от Града на ангелите, но не може да го изкара от жителите му - Марго, 29, и Том Акърли, 30, кръстосват пресечките около дома си съвсем небрежно - без маски, без ръкавици, а Том дори и без обувки. Любовта има тази способност обикновено, да замъглява съзнанието, да ни разсейва и оттам да забравяме наглед обикновени неща.


Карантината на известните: София Вергара, matchy-matchy с племенницата Клаудия


Марго не говори често за Том и съвместните им светски появи са общо-взето рядкост. Малко преди официалната световна премиера (не тази в Кан) на "Имало едно време... в Холивуд", актрисата се появи на корицата на американския Vogue и съответно бе главна героиня на броя.

В прилежащото интервю русокосата австралийка, чиято звезда изгря като екранна половинка на Лео ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт", не си позволи многословие по повод интимния си живот, но стана ясно следното:

Пресата не е за Акърли, а Роби го оправдава: "Обикновено е много сладкодумен и приятелски настроен човек, но определено стои зад кулисите".

Историята за събирането на Роби и Акърли е и историята на LuckyChap (бел.ред. продуцентската компания на Роби). Всичко започва през 2014 г., когато Роби е в Лондон за премиерата на "Вълкът от Уолстрийт", и кани приятели, сътрудници и асистенти, сред чиито познати е и Акърли, да се забавляват до зори по повод ултрауспешния филм. На сутринта Роби пътува за наградите Golden Globes. "Бях в някакво такова състояние, хмх, не би ли било забавно, ако всички живеем заедно?", спомня си купона и усещането след него тя. Три дни по-късно четворката Кер-Роби-Акърли и Макнамара подписва договор за наем на къща в Лондон, същата година основават LuckyChap в кухнята, а Роби и Акърли стават двойка. Двамата се женят през 2016 г.

"Хубаво е да работиш със съпруга си", казва Роби. "Можем да говорим за работа през цялото време, тогава работата е забавна. Всъщност просто се разбираме. Мисля, че е лудост, че не всички двойки се разбират, и все пак остават заедно."

Когато се местят в Лос Анджелис, Роби и Акърли се настаняват сами, в момента картинката е различна - по-големият брат на Роби живее с тях, както и братовчедка й със съпруга си. "Мразя, мразя да бъда сама."

Не се повдига въпросът за деца. Роби ги дефинира не само като развалена плоча, но и като сексистки. "Омъжих се и първият въпрос във всяко интервю е "Бебета? Кога?" За сметка на това двамата с Акърли обсъждат образуването на микро общност с Кер и Макнамара, с които заедно да обикалят места около града. "Ще бъде култово!", казва Роби. Поглежда един имот и се запалва: "дали не можем да постоим пързалка тук, която свързва спалнята им с басейна"...

Цялото интервю е ТУК.

More Celebrities