Следва

Илюстрации ще има, за всички от сърце - Illustration Pop-Up Vol.3 е online от 5-ти май

Tube Hedzzz и Жоро Манов продължават успешния тандем в новия сингъл на групата - “Кофти ген”.

New music is just around the corner.

Music преди 3 години

След като през 2019 г. бандата разтърси родния ефир с парчето “Broken Machine”, “Кофти ген” е третият сингъл от втория албум на Tube Hedzzz - Beyond.

В песента се усеща познатата агресивна и сурова енергия, с която групата зае трайно място на българската алтернативна сцена. Новото тук е, че текстът е на български език. В него се разказва за борбата с вътрешното Аз и стремежа на всеки човек да се пребори със себе си в моментите, в които се чувства уязвим.

Жоро Манов пък реши този път да замени кастинга от разнообразни рокендрол муцуни и свирепо свиреща банда с един единствен персонаж в лицето на Свилена Николова. Нейната специалност е танцов треатър, а ролята в която трябва да се превъплъти, подсилва многократно посланието и енергията на песента. Така визия и музика се сливат в нещо, което ще те накара да изтръпнеш и да усетиш своя “Кофти ген”.

More Music

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 1 месец

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 3 месеца

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева