Следва

45 години Клои Севини - 30 години стил!

Формите на водата в цветната палитра на Huawei P40 Pro

Sooo pretty!

All About Life преди 4 години

HUAWEI определено умеят да боравят с цветове, факт, който жените ценим високо.
Пристрастни сме особено много към оригинална цветова гама, дизайнът и палитрата на P серията, защото са истински артистични. Huawei P20 ще се запомни със смелата преливка Twilight, а Huawei P30 с невероятните Breathing Crystal, Aurora, и Amber Sunrise. Всички те са вдъхновени от динамични природни феномени.

Природата е музата и на Huawei P40 Pro. Наличен у нас в три цвята, перфектно комбиниращи класически стил с модерна интерпретация – Ice White, Silver Frost и Black, моделът е с дисплей, напомнящ преливаща от всички страни водна повърхност, а красотата на водата в различните й форми в дивата природа и в градската среда продължават темата с цветовете на корпуса на модела. Водата преминава от течност в лед и мъгла, а играта със светлината във всичките й състояния е не по-малко уникална. Чрез регулиране на нюансите, наситеността и яркостта на цветовете е получена невероятна динамика на чистия цвят, с въздействащи светлосенки, оптическа дълбочина и различна текстура.

Така Ice White (горе) изглежда като внушителен глетчер от скандинавските страни...

…. а Silver Frost (горе) предава специфичното усещане за замръзнал мегаполис рано сутрин. Сребърното покритие е произведено от многопластово матирано стъкло, за да се постигне чисто нова ярка, модерна, металическа визия.

Черното от своя страна е непреходна класика и подчертава дизайна на самия телефон – плавен и изчистен до съвършенство.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.