Следва

Street Style: люляк сме, люляк сме...

Всички носят: bold-gold jewellery

#TrendHunter

 

All fashion преди 4 години

Златните вериги се оформиха като ясно изявен тренд още с началото на есенно-зимния сезон, припомняме впечатленията си ТУК, а сега, намирайки се в разгара на Пролет/Лято 2020-та, продължават да са все така наизменна част от случващото се по отношение на тренди стайлинг.

Модните момичета в Инстаграм влагат впечатляващи умения, стилизирайки в богати композиции златните вериги. Те обаче съвсем не са сами - компания им правят множество пръстени, обици и гривни, различни по големина, силует и стил, за да покажат нагледно майсторски уроци по стил. И бижутата, и самите визии са впечатляващи - галят окото и подтикват към експерименти с обща линия максимализъм, защото, нека си признаем, минимализмът трудно може да намери място при спиращите дъха бижута:

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 21 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...