Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.05 - 24.05

Какво ново: Wilson заменя Spalding в NBA сезона за 2021-22

Сбогом на още една легенда от НБА...

All About Life преди 4 години

Уилсън ще започне производството на игрални топки за НБА отново, след много дълга, направо историческа пауза, със старт новия сезон - 2021-2022.

В тази ситуация се оказва, че следващият, 2020-2021 сезон на най-великия баскет шампионат на планетата, ще е 37-ият пореден, и последен, сезон за Сполдинг в тази роля за НБА. Уилсън, първоначалният производител на НБА, ще предостави и топките за игрите и в WNBA (Женската национална баскетболна асоциация), G лигата и, когато започне, Баскетболната Африканска лига.

WNBA ще премине към топката Уилсън през 2022 година.

Кожата, използвана за баскетболните топки, ще продължи да пристига от същия доставчик, а новите топки ще запазят същите конфигурации и характеристики на осем панела като тези, които се използват в момента. Играчите на НБА също ще имат роля в одобряването, разработването и усъвършенстването на новата топка, заявиха от Лигата.

More All About Life

Ходенето пеша до работа и обратно - най-добрата практика за духа и тялото

All About Life преди 6 дни

Знаем, че движението е здраве, но или "нямаме време", или намираме хиляди други оправдания, така че да го избегнем. Само че златното правило е, че е супер важно да се движим, а ходенето до работа пеша помага не само на тялото, но и на ума.