Следва

Плазмолифтинг на венците: какво представлява процедурата и защо е необходима

Тичащата боса Даяна, носталгично припомняне на Любовта

Да умееш да се раздаваш. И да си истински. 

Celebrities преди 3 години

Принцеса Даяна е всеотдайна майка на принцовете Уилям и Хари, което категорично се доказва от един чисто новоизлъчен, много сладък видео клип.

В сладкото видео, публикувано в акаунт в Twitter, принцеса Даяна бяга редом до други родители по време на състезание. Принцесата на Уелс изглежда атлетична и конкурентоспособна в клипа, очевидно решена на всичко, за да направи момчетата си щастливи.

Надпреварата всъщност се провежда през 1991 г. в училището Уедърби, на ежегодния спортен празник. В Англия училищата традиционно организират състезание за родителите на децата в края на събитието, а Даяна може да бъде видяна да тича в надпревара с други майки.

На снимките, уловили очарователния момент, виждаме Даяна да тича боса, облечена в пола. Въпреки че не печели, тя видимо полага много усилия.Принцеса Даяна е снимана и с мъничкия тогава принц Хари в края на спортния ден, абсолютно очарователна картинка. 

Самият принц Хари участва в няколко събития във въпросния ден, включително състезание с чували. Скачайки в чувал за картофи, съсредоточен до крайност, малкият червенокос сладур изглежда, сякаш ще спечели.

Видеоклипът и снимките са още едно носталгично припомняне на безспорния факт, че майка и син в този случай са имали прекрасна, извънредно силна и много нежна връзка. Колко жалко, че синът изгуби майка си толкова рано. 

More from View Sofia

Huawei обяви кои модели и кога ще получат EMUI 11 в България

All About Life преди 3 години

Huawei обяви кога ще започнат актуализациите на 14 модела смартфони и таблети към най-новия интерфейс EMUI 11, който бе представен официално на 22 октомври в рамите на световната премиера на новия флагман Mate 40 Pro

Еднакви Елизабет Дебики и Принцеса Даяна в The Crown 6 или отличната работа на екипа

Celebrities преди 3 месеца

The Crown се очерта като един от най-популярните сериали на Netflix, платформата, която целенасочено изгради репутацията си на място за производство и разпространение на качествено съдържание. Със знаковите си награди: Златен глобус и Еми за Клеър Фой, която изигра кралица Елизабет II в сезон 1 и 2, и още куп номинации, "Короната" допринесе много за отличния имидж на Нетфликс.  

Почина Кормак Маккарти, авторът на "Няма място за старите кучета" и още много шедьоври

Celebrities преди 10 месеца

За него Стивън Кинг каза: "Може би най-великият писател на моето време". Вчера изключителният американски писател, драматург и сценарист, автор на романа "Няма място за старите кучета" между останалите си гениални творби Кормак Маккарти напусна света на 89 години. Съобщението направи издателската му къща Alfred A. Knopf 

More Celebrities