Следва

„Пийте повече… вода“ или отговорната консумация с Pernod Ricard

Еднакви Елизабет Дебики и Принцеса Даяна в The Crown 6 или отличната работа на екипа

The Crown се очерта като един от най-популярните сериали на Netflix, платформата, която целенасочено изгради репутацията си на място за производство и разпространение на качествено съдържание. Със знаковите си награди: Златен глобус и Еми за Клеър Фой, която изигра кралица Елизабет II в сезон 1 и 2, и още куп номинации, "Короната" допринесе много за отличния имидж на Нетфликс.

 

Celebrities преди 3 месеца

Но моментът, който всички чакаха, беше появата на сезон 4 и Принцеса Даяна в него. Ема Корин заблестя под прожекторите, играейки по-младата версия на Даяна. И макар че прекрасната Ема направи всичко възможно да пресъздаде добре младата версия на Принцесата на народа, Елизабет Дебики в края на пети и после в последния, шести сезон ни накара да се почувстваме така, сякаш гледаме истинската Ди, а не актриса. Наблюдавайки актьорската игра, описваща емоционалния и рискован на моменти живот на Даяна, имаме чувството, че ни спира дъха. Вижте поразителната прилика на Елизабет Дебики с принцеса Даяна надолу. Да, две различни жени са, но енергията, хубостта и излъчването са, освен сходни, великолепни за наблюдение.  


Роклята на отмъщението" на Даяна - хитът в петия сезон на The Crown


Паралелите в The Crown: безукорните актьори в сериала и приликите им с кралските особи, които изиграват.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.