Следва

Уау за Никол Шерцингер в тази рокля

Обещаващи: първите кадри от последния сезон на The Crown

Netflix пусна първите кадри от шестия и последен сезон на супер успешния си сериал The Crown, разказващ за живота на британското кралско семейство

Celebrities преди 6 месеца

Последният сезон ще бъде посветен на събитията от 90-те и 2000-те години и ще бъде пуснат в две части. Първата се върти главно около романтичното увлечение на принцеса Даяна и милиардера Доди Ал-Файед и смъртта им в автомобилна катастрофа, а втората говори за начина, по който трагедията се отразява на живота на кралското семейство, израстването на Уилям и Хари и началото на нова ера в живота на семейство Уиндзор - романът на принц Уилям с Кейт Мидълтън.


Елизабет Дебики като принцеса Даяна, Флин Едуардс като принц Хари и Руфъс Кампа като принц Уилям


Доминик Уест като принц Чарлз, Руфъс Кампа като принц Уилям, Флин Едуардс като принц Хари

Поради хронологичната празнина в повествованието, ролите на принцовете Уилям и Хари в първата и втората част се играят от различни актьори. Няма промени в кастинга за възрастни: Елизабет Дебики ще се върне в ролята на принцеса Даяна, Доминик Уест отново ще е в ролята на принц Чарлз, а Имелда Стонтън е кралица Елизабет II. Доди Ал-Файед ще бъде изигран от Халид Абдула.


Елизабет Дебики като принцеса Даяна


Елизабет Дебики като принцеса Даяна и Халид Абдула като Доди Ал-Файед


Мег Белами като Кейт Мидълтън и Ед Маквей като принц Уилям

Първата част от последния сезон ще излезе на 16 ноември, втората - на 14 декември, като епизодите са общо 10. Трейлърът гледаме тук. 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.