Следва

Monotonía - първата песен на Шакира след раздялата с Пике

Най-накрая: официалният трейлър на The Crown Season 5

9 ноември е денят 

Movies & TV преди 1 година

Много драма, много вълнения - сезон 5 на The Crown ей сега започва, а вчера вечер бе лансиран официалният трейлър на сериала, който излиза на 9 ноември в Netflix. Имахме малък sneak peek преди около месец, а вече сме сигурни, че сериалът за британското кралско семейство се завръща с изцяло нов актьорски състав, включително Елизабет Дебики като принцеса Даяна, поемаща ролята на Ема Корин от Сезон 4, и Доминик Уест като принц Чарлз, поемащ от Джош О'Конър, който спечели Еми за въплъщението си в престолонаследника, а Имелда Стаунтън ще е кралица Елизабет II вместо Оливия Колман. Към актьорския състав се присъединяват още Джонатан Прайс като съпруга на кралицата, принц Филип, Лесли Манвил като нейната сестра принцеса Маргарет и Джони Лий Милър като министър-председател Джон Мейджър.


Паралелите в The Crown: безукорните актьори в сериала и приликите им с кралските особи, които изиграват


Сезон 5, който изследва живота на кралското семейство през 90-те години на миналия век, се смята за предпоследен. С новия актьорски състав, включващ Салим Доу в ролята на милиардера, собственик на универсален магазин Мохамед Ал-Файед, Халид Абдала като неговия син Доди и Хумаюн Саид, който се присъединява като д-р Хаснат Хан, има някои улики за това какви елементи може да изследва сериалът. Принцеса Даяна има тайна връзка с Хан, сърдечен хирург, в годините преди да умре заедно с Доди в катастрофа в Париж през 1997 г.

90-те години на миналия век са период на известни предизвикателства за семейство Уиндзор - принц Чарлз и принц Андрю бяха замесени в множество таблоидни скандали, когато се разделиха със съпругите си, а замъкът Уиндзор пламна, предизвиквайки национална криза за това кой трябва да плати сметката за възстановяването му.

Сезон 6, в който ще участва голяма част от същия актьорски състав, с изключение на актьорите, които играят принцовете Уилям и Хари, в момента е "в производство". А ето го трейлъра на 5-ти: 

More Movies & TV