Следва

„DesignШоп“ – дизайн работилница на специалност „Индустриален дизайн“

Monotonía - първата песен на Шакира след раздялата с Пике

Шакира издаде нова песен, хубава балада, вдъхновена от раздялата й с Жерар Пике

 

Music преди 1 година

Чрез Monotonía 45-годишната певица дава израз на убеждението си, че монотонността е голямата виновница за нежеланите събития в живота.

"Вината не беше твоя, не беше и моя. Монотонността е виновна. Никога не казах нищо, но ме болеше. Знаех, че това ще се случи“, чуваме в началото на песента.

Във видеото латино хубавицата е показана със сълзи на очи. Усещането е за изтръгнато от гърдите сърце, заключено на сигурно място след страданието.

През юни Шакира и Пике обявиха, че се разделят, след като бяха заедно 11 години и имат две деца.

Малко след раздялата Пике бе сниман с новата си приятелка, с което слуховете, че става дума за изневяра от страна на футболиста се потвърдиха (четете още: Същата, но по-млада: Жерар Пике с новата приятелка, май бременна).

More Music

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 1 месец

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 3 месеца

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева