Следва

Какво ново: Харви Уайнстийн с още четири обвинения в сексуално посегателство

Дневен ХОРОСКОП - 29.05.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Потърсете по-усърдно и обстойно причината за неочакваните стресови ситуации в живота си; вината в повечето случаи не е ваша, но те така или иначе те оказват влияние върху живота ви. Връзката ви с представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец днес ще бъде особено сложна; конфликтите са най-големите ви изпитания. Ще откриете ли такт и дипломация, за да ги потиснете от самото начало, или ще продължите агресивно, за да демонстрирате сила. Изборът е ваш, но не забравяйте - мъдростта е най-голямата сила, която човек може да притежава. Избягвайте стреса, защото неминуемо ще се отрази на здравето ви. 

Овен, Лъв, Стрелец: разполагате с благоприятен ден за ангажименти, свързани с документ или писмени договорености. Новините, които ще получите днес, може да ви изненадат. Денят носи ново предложение, промяна на предварителна уговорка или план и т.н.

Телец, Дева, Козирог: днес ще бъдете емоционално обременени от събития в любовния или семеен живот. Денят е благоприятен за работа, свързана с пътувания, комуникации, туризъм и други. Можете да очаквате успешен ден, в който всичко зависи от собствената ви амбиция и подготовка за настоящите ангажименти.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък не трябва да изневерявате или да лъжете. Ако се стремите към конкретни резултати и успехи, поддържайте чистота и коректност в действията си. Бавното развитие на някои събития днес не трябва да ви притеснява. Денят носи своите радости. Бъдете търпеливи!

Рак, Скорпион, Риби: на работното ви място в петък ще възникне неприятна ситуация; може да получите лоши новини, свързани с някого, с когото сте работили или учили. Ако се отправяте на път днес, бъдете внимателни с документи и пари; бъдете внимателни и в отношенията си с непознати или с такива, които налагат присъствието си върху вас. В петък мнозина ще се подготвят за събиране по специален повод с необходимостта от закупуване на подходящ подарък или цветя.

More Astro