Следва

81-годишният крал на Ойо отпразнува рождения ден на 22-годишната си съпруга

"Най-нещастната жена на света" или какво не е наред с Мелания

Отношението и поведението на първата дама на САЩ отново са предмет на нестихващ интерес от страна на публика и наблюдатели.

Celebrities преди 3 години

Twitter буквално се взривява от мнения, касаещи живота на Първата дама на Щатите. Във вторник, екипът на Тръмп посети светилището Свети Йоан Павел II - Вашингтонската светиня, наречена в чест на покойния римски папа, гостоприемна за изповядващите всички религии по света. По време на визитата, на Доналд и Мелания бяха направени няколко снимки, които фокусираха детайлното внимание на ползвателите на Мрежата върху двойката.

Изражението на лицето на мисис Тръмп, факт, свидетелства за осезаем дискомфорт. По мимиките на двойката неколцина от гледащите кадрите предположиха, че американския президент моли жена си да се опита да изглежда по-приветливо, а не да стои с недоволно лице, след което тя за миг разтегля устни в усмивка, преди секунда по-късно да се намръщи отново, връщайки предишния израз на лицето си.

Странното взаимодействие между съпрузите също е обект на дискусии в Twitter. Един от ползвателите пише: "Никога не съм виждал двойка с по-малко химия помежду им. Сравнете езика на жестовете им с начина, по който взаимодействат например Джил и Джо Байдън или Барак и Мишел Обама." Друг добавя: "Тя не изглежда никак щастлива... дори не успява до го прикрие." Следващ коментар: "Опитва се да изобрази усмивка, но й е трудно да скрие страданието си."

В социалните мрежи действително се наблюдава константно увеличаващо се безпокойство от видимото за външния свят в отношенията на първото семейство на Америка. Мнение от последните 24 часа гласи: "Мелания изглежда като най-нещастната жена на света. Независимо че тъне в богатство и власт: това няма никакво значение." И още, от друг впечатлен читател: "Какво се крие зад тези очила? Та тя дори не може да се накара да се усмихне. Мисля, че нещо става в Белия дом, и то не е отсега". И представителите на медиите, и читателите неведнъж сме виждали Мелания Тръмп скрита зад тъмни очила, включително на официални мероприятия, както и нощно време. Предполагаме, че аксесоарът помага на съпругата на президента да скрие истинските си емоции от публиката.


Разводът на Тръмп: колко ще получи Мелания, ако реши да напусне Белия дом (и президента)


Друг наблюдател дори дава на Първата дама съвет: "Мелания Тръмп изглежда нещастна. Скъпа, ти заслужаваш повече от това да се криеш с Дони в бункера и да се насилваш да се усмихваш. Никой не те задължава да го правиш, просто го напусни". В конкретния случай се има предвид факта, че на 29 май тръгнаха слухове за това, че президентът на САЩ се е отделил в собствения си бункер в Белия дом, опасявайки се от масовите протести, бушуващи из цялата страна. В Мрежата се вихрят мемета, обозначени с хаштаг #bunkerboy, осмиващи поведението на държавния глава. Поредно мнение в социалните канали гласи: "Първата лейди изглежда така, сякаш й е трудно да диша, за усмивка изобщо не става дума. Това е най-тъжната и нещастна на вид президентска двойка в историята".

More Celebrities