Следва

You're #PerfectMatch, Божидара & Даниел!

81-годишният крал на Ойо отпразнува рождения ден на 22-годишната си съпруга

Long story short...

Love преди 3 години

Преди броени дни 81-годишният Крал Ламини Адейеми III на нигерийския щат Ойо отпразнува 22-рия рожден ден на съпругата си - Кралица Ануолууапо Адейеми, за нетрадиционното тържество предават зорките наблюдатели в Daily Mail. Заедно с двете си деца, двойката организира пищно тържество и придружаваща го празнична фотосесия, която по-късно разпространи сред феновете си в Инстаграм.

"Започна следващата красива част от живота ми. Благодаря на Господ, че ме благослови с този момент. Благодаря ти, Господи, че сме живи, здрави, дишаме; благодаря ти за красивото ми семейство, за децата, приятелите, последователи и доброжелатели. Искам да благодаря на съпруга си, Негово Кралско Височество Ламиди Адейеми III, близо до когото продължавам да се уча. Той казва, че човек без цел в живота е като кораб без рул; като пиеса без сценарий. "Пътят към успеха никога не е равен, отдадеността и постоянството са основните ти съюзници за победа", казва ми той. Нека остане още дълги години на трона, предаден от дедите му. Пожелавам си тази година ми донесе нови възможности и да ме изтласка към нови висоти. Честит рожден ден на мен!" - отправи пожелание към себе си младата Кралица в социалната мрежа.

Кралят има 13 съпруги - за първата се жени династично, за да укрепи силата на владението си и да заяви позиция пред съседите; другите кралици, отново по данни на Daily Mail, са приятелки и познати на децата му. Специално рожденичката му е "подарена" от баща си.

Историята не е особено сложна - Ламини Адейеми III помага на баща й, съсобственик на фармацевтична компания, с бизнеса, а в знак на благодарност находчивият татко подарява дъщеря си.

Според 22-годишната майка на двама от престолонаследниците, бракът й с краля на Ойо е по любов; двамата се женят веднага след като Ануолууапо завършва гимназия, година по-късно вече имат близнаците, а към момента Кралицата е в третата година от обучението си по специалност Политически науки в Университета на Ибадан и има подчертано увлечение към модата. Трите най-млади кралици на Ойо често могат да бъдат забелязани на шопинг обиколки из Европа, информират още от Daily Mail.

More Love