Следва

Хипи лято - късо и на една кука, като на Мелани Грифит

We love: Dior x Vespa, най-свежата колаборация това лято

Скутер, каска и кош в най-разпознаваемия Dior принт - Oblique - влизат в продажба от догодина

All fashion преди 3 години

От модна къща Dior представиха колаборация с италианския бранд Vespa (и двата основани през 1946 г. съответно във Франция и Италия), който включва не само специална версия на култовия Vespa 946 скутер, но с нов, разработен специално от Креативния директор на CD - Мария Грация Кюри, дизайн, а и още ексклузивна линия аксесаори - каска и кош към скутера. Двете култови компании се отправят на креативно пътешествие, обединяващо световете им в ексклузина колаборация, която ще отпразнува свободата на движение и изразяване, толкова важни и за двете компании.


Мария Грация Кюри

И скутера, и аксесоарите към него са облечени в широко разпознаваемия Dior десен - Oblique, създаден от Марк Боан още през 1967 г. и завърнал се на модния подиум преди три сезона под формата на емблематичната Saddle Bag.

Приемете го така: nonchalant-ният дух на Dior "се качва" на колелата на неподправения италиански чар и взимат всички на едно непредвидимо лятно приключение...

От WWD разбираме, че най-свежата колаборация на лятото ще влезе в продажба от пролетта 2021 г. и ще бъде достъпна в избрани бутици на бранда, както и салоните на Piaggio Group, производител на Vespa.

More All fashion