Следва

Съпричастност към #BLM, традиции и многопластови принтове при Erdem

Diane von Furstenberg закрива магазините си и уволнява 75% от служителите

Брандът не може да овладее новата реалност в модната индустрия.

 

All fashion преди 4 години

Американският бранд Diane von Furstenberg изпитва трудности в последните няколко години. Заради банкрута на много универсални магазини, които генерирахa по-голямата част от оборотите на марката, а и заради кризата, която причини пандемията с Covid-19, на фирмата се наложи да промени бизнес стратегията си, рязко и кардинално.


Даян фон Фюрстенберг, на ревюто на Diane Von Furstenberg, Пролет 2016г., Ню Йорк

Компанията е решила да затвори всичките си бутици, с изключение на един единствен в Ню Йорк, като се опита едновременно да се концентрира върху китайския пазар. Освен това, Diane von Furstenberg са уволнили 75 процента от служителите си през май. За съкращенията в щата ръководството на компанията съобщава на хората по Zoom.

Припомняме, че нещо подобно се случи с Mark Jacobs миналата седмица, когато от фирмата обявиха, че 60 души са съкратени, включително топ-дизайнерът Олимпия Ле-Тан.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...