Следва

Как ЧРД на Доналд Тръмп стана повод да се потвърдят проблемите в брака с Мелания

"Да подкрепим родните автори" на "Базар КАПАНА"

"Капана Фест“ обяви датите за летния си авторски базар, който ще се проведе от 18 до 21 юни

All About Life преди 3 години

От 18-ти до 21-ви юни 2020, в Пловдив, на Малката Главна ще се проведе лятното издание на спечелилия популярност и доверие "Базар КАПАНА“, за градска култура и изкуство. Това лято отново се събират творци и иноватори от всички сфери на артистичния живот, за да внесат колорит и уют в ежедневието ви.

Замислен като празник на свободното творчество с 2 издания годишно, вече 7-ма година "Капана Фест“ открива и представя пред широката си публика музиканти, занаятчии и творци с нестандартни идеи, и новаторски проекти в направленията: Музика, Танци, Спорт, Занаяти, Работилници и Изложби. Преминаването към едно фестивално издание годишно, е резултат от стремежа ни да концентрираме усилията си върху превръщането на "Базар Капана“ в самостоятелно събитие с мисия - “Да създаде най-добрата сцена за изява на широк спектър съвременни и утвърдени занаяти”. С второто си издание в този формат, сега още по-нужен, заради периода на дистанция и усложнена работна среда, „Базар Капана“ ще ви потопи в бутиковото усещане, характерно за духа на "Капана Фест“.

Отново ще запознаем публиката с над 100 автентични и модерни занаятчии, както и техните творби, организирани в тематични зони - Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Градска мода, Базар за грамофонни плочи, Дом на Книгата Сашо Костов, Керамика и Бижутерия, Козметика. И този път усмихнатите ни автори ще ви очароват с лично отношение и прекрасни изделия, в които влагат изумителното си въображение и душата си. Домът на плочата "Soul Searchin" и "My Vinyl“, отново ще зарадват феновете на качествения винил с уникални находки.

Ще се насладите и на отбрани вкусове, създадени от майсторските ръце на най-добрите родни производители, на качествени храни и напитки.

Предизвикани от наложената социална дистанция, ще ви предствим една различна фотографска зона, в която ще видите втората самостоятелна изложба - “Къс Земя” на Йохана Траянова. Необичайна конструкция, ще приюти експерименталния мултидисциплинарен проект на авторката, който съчетава фотография, звукова инсталация и визуална поезия, и разкрива перспективата ѝ относно стремежът за завръщане към естественото, човешкото.

За музикалния характер на събитието ще се погрижи владетелят на аналоговия звук - DJ Skill, който ще организира разнообразната програмата на специалната ни сцена за винил сетове, всеки ден от 10:30 до 23:00 ч.

Характерната за "Капана Фест“ украса в сърцето на града, ще превърне този тридневен празник, в незабравимо изживяване.

Очакваме ви с вълнение и много приятни изненади, в месеца на Пловдив!

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 3 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.