Следва

CALVIN KLEIN JEANS с нова локация в София и страхотно намаление

Стил урок на седмицата: монета на колиета

Новият/стар тренд

All fashion преди 3 години

Колиетата-монети изгряха като тенденция преди две години, но оттогава насам сякаш запазват константно присъстие, независимо от изменението на теченията при аксесоарите, като нашумяването на перлените колиета, а след тях и масивните вериги, припомняме ги ТУК и ТУК. В основата на така наречения тренди елемент, превърнал се вече по-скоро в класика, към която се обръщаме редовно в ежедневието, стои силуетът на монетата като безспорно най-често срещан.

Разбира се, монетата не е единствената опция, когато говорим за фините медальони - подразделение на дизайна са още отпечатаните инициали, с камъчета или без, както и геометричните форми. За разлика от колиетата-вериги, които наблюдаваме усилено през последните няколко месеца, медальоните се носят на нежни верижки, пожелателно даже по няколко наведнъж, на различни дължини и с различни форми и размери.

Основният финиш, в който се наблюдават, е златният, среброто е значително по-рядко срещано, особено измежду изборите на модните момичета. Наслояването е ключов момент при стилизирането на която и да е визия с днешния герой, а оттам нататък продължението е лесно - колиетата се комплиментират прекрасно с всяка една ежедневна визия, обичат отворените деколтета и са задължителен придружител на по-добрата плажна визия:

More All fashion