We love: H&M x CHIMI, очила за МММ (Много Модни Мъже)

We love: H&M x CHIMI, очила за МММ (Много Модни Мъже)

С приближаващото лято H&M представя колекция слънчеви очила, плод на сътрудничеството си с CHIMI - марка, базирана в Стокхолм и известна с цветните си и весели модели очила

Колекцията включва единствени по рода си слънчеви очила, както и стилни дрехи и аксесоари, каквито CHIMI създават за първи път по повод колаборацията. Ретро-вдъхновените силуети са осъвременени от модерна street-wear нотка, докато ключовите цветове на CHIMI се простират в гама от пастелени нюанси и черно. Колекцията CHIMI x H&M е екслузивна онлайн и вече е налична на сайта на H&M - ТУК.

Капсулната колекция CHIMI x H&M съдържа три уникални модела слънчеви очила, всеки направен от твърд ацетат, а като дрехи представя риза с къс ръкав, шорти, шапка от ленена вискоза, още чехли и чанта. Детайлите като по-широката яка при ризите и малко по-високият подгъв на панталоните придават закачливост, като същевременно са и достатъчно модно ориентирани. Проектирани съвместно от H&M и CHIMI, всички артикули се отличават с цветовия почерк на CHIMI - пастелено жълто, синьо, розово и лилаво, а аксесоарите - в сиво.


Много Моден Мъж: стил-директорът на Wall Street Journal Дейвид ТилбюелМного Моден Мъж: основните мъжки тенденции на Лято 2020


"Чрез това сътрудничество с H&M искаме да вдъхновим хората да видят красотата на местата, които ги заобикалят, както и да създадат щастливи летни спомени. В тези времена, вярваме, че това позитивно послание ще даде допълнителна искра на надежда в живота на хората. Всеки артикул в колекцията поставя нов прочит на емблематичен предмет - от нашите ключови слънчеви очила до ризи с къс ръкав. Вярваме, че с H&M създадохме нещо ново и вдъхновяващо", казват Чарли Линсторм и Джонас Льохр, основател и партньор на CHIMI.

"Винаги сме се възхищавали на CHIMI за жизнения им дух, гъвкавост и око за цветовете, затова е фантастично, че можем да обединим сили и да си партнираме по тази капсулна колекция. Това, че можем да предложим на нашите клиенти емблематични очила и дрехи от този клас, е просто невероятно, но най-вече, че можем да предоставим доза щастие чрез модата и цветовете през тези предизвикателни времена. Процесът на създаване на колекцията с CHIMI беше много забавен и мисля, че това се предаде на всеки един модел", казва Рос Лидон главен дизайнер на раздел мъжка мода в H&M.


Start Shopping NOW: ОЧИЛАТА - 25 *ослепителни* чифта от намалените


Коментари: 1

Реалист (2020/06/18 / 13:23)
Ха/ха, единият модел е 1:1 с GUCCI от миналата година...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.