Следва

Татуирани мечти: 18 прелестни жени и мъже, нарисувани с размах

Дневен ХОРОСКОП - 19.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък ще бъдете неспокойни, тревожини и несигурни в чувствата и действията, в които ще се включите. Денят ще бъде благоприятен за пътувания, за посещаване на роднини или приятели. Взаимоотношенията ви с хора, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей, които живеят на разстояние от вас, ще се развиват интересно и във ваша полза, благодарение на информацията, която ще ви бъде предоставена. В работата си ще се ангажирате с финансов документ или ще посетите институция с такава цел. Вероятни са прояви на неискреност, опит за манипулация или прикриване на грешка и т.н. Днешният ден ще благоприятства развитието на семейните ви дела.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще останете изненадани от действията или решенията на хора, които познавате - или си мислите, че познавате достатъчно добре. В петък ще изпитате моменти на безпокойство или напрежение, свързани с домашните или семейните дела. Обмислете сериозно и отговорно действията и решенията, които вземате, включително тези, свързани с любовния ви живот.

Телец, Дева, Козирог: предстоят ангажименти с дете или млад човек; налга се да вземете важно решение за любовния си живот - не бързайте да отхвърляте оферта, която вашият партньор ще ви направи. Използвайте свободното си време за срещи с приятели или роднини. Като цяло, това ще бъде интересен ден с приятни изживявания.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък сте готови за различни емоционални срещи и преживявания; предстоят семейни ангажименти, но ще ви липсва достатъчно търпение или желание за провеждането им. Денят благоприятства работните процеси, които не изискват особена концентрация. В любовта избягвайте конфликтите с партньора си.

Рак, Скорпион, Риби: в петък много от вас ще изпитат притеснения за паричните средства, различни ангажименти или документи. Ще останете изненадани от ново запознанство. Решенията, които роднините ви вземат днес, ще ви объркат. Мъжете трябва да бъдат внимателни в действията и решенията, които засягат любовния им живот.

More Astro