Следва

Dolce&Gabbana Alta Moda - мистериозният свят на висшата мода

Mini Trend Report: "никърс", или модерната версия на плетени гащи

knickers /ˈnɪk.əz/ - "никърс": долно бельо, носено от жени и момичета и покриващо частта от талията до хълбоците;

All fashion преди 3 години

Двумесечната принудителна карантина продължава да се проявява под най-различни форми - някое излишно килце, привикване към хоум офиса, нови кулинарни умения и тук-таме някой нов тренд. Липсата на физически шопинг и прекалено многото свободно време пораждат различни пориви у модните момичета, които дават резултат под формата на нова тенденция, повлияна или от "архива", или породена на принципа "от нищо - нещо".

От началото на март досега "преживяхме" анцузите, в момента привикваме към употребата на шала като топ, а ето че в списъка се нарежда още един тренд, от който да се възползваме докато навън е 30+ градуса.


Стил урок на седмицата: over-the-top стайлинг в домашни условия



John Rocha Show, Лондон, 1996г.

Става дума за дамските "никърс" (от англ. ез. високи изрязани долни гащи, подобни на боксерки). За протокола, с навлизането на този тренд, този модел боксерки - с всички необходими характеристики, разбира се - вече официално не е част от бельото, а принадлежи в най-модерно подбрания летен гардероб.

Решени в неутралната гама и в меки, галещи материи, плетените никърс се ползват с приоритет в стайлинг прийомите на модните Инстаграм момичета. Убеждаваме се от постовете по-долу>>> Комбинирането се случва по собствено усмотрение, като сред най-често срещаните съчетания срещаме тези с копринен топ или риза, също и жилетка или кроп-топ от същата материя като боксерките.

С настъпването на значително по-горещите дни, "никърсите" прескачат и до плажния гардероб, където стават част от банските костюми, от които Instagram звездите са обсебени:

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.