Mini Trend Report:

Mini Trend Report: "никърс", или модерната версия на плетени гащи

knickers /ˈnɪk.əz/ - "никърс": долно бельо, носено от жени и момичета и покриващо частта от талията до хълбоците;

Двумесечната принудителна карантина продължава да се проявява под най-различни форми - някое излишно килце, привикване към хоум офиса, нови кулинарни умения и тук-таме някой нов тренд. Липсата на физически шопинг и прекалено многото свободно време пораждат различни пориви у модните момичета, които дават резултат под формата на нова тенденция, повлияна или от "архива", или породена на принципа "от нищо - нещо".

От началото на март досега "преживяхме" анцузите, в момента привикваме към употребата на шала като топ, а ето че в списъка се нарежда още един тренд, от който да се възползваме докато навън е 30+ градуса.


Стил урок на седмицата: over-the-top стайлинг в домашни условияJohn Rocha Show, Лондон, 1996г.

Става дума за дамските "никърс" (от англ. ез. високи изрязани долни гащи, подобни на боксерки). За протокола, с навлизането на този тренд, този модел боксерки - с всички необходими характеристики, разбира се - вече официално не е част от бельото, а принадлежи в най-модерно подбрания летен гардероб.

Решени в неутралната гама и в меки, галещи материи, плетените никърс се ползват с приоритет в стайлинг прийомите на модните Инстаграм момичета. Убеждаваме се от постовете по-долу>>> Комбинирането се случва по собствено усмотрение, като сред най-често срещаните съчетания срещаме тези с копринен топ или риза, също и жилетка или кроп-топ от същата материя като боксерките.

С настъпването на значително по-горещите дни, "никърсите" прескачат и до плажния гардероб, където стават част от банските костюми, от които Instagram звездите са обсебени:

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.