Следва

Удивителният живот на Жаклин Кенеди Онасис в 92 кадъра

Софи Търнър и Джо Джонас станаха родители!

Baby News!

Celebrities преди 3 години

24-годишната звезда от "Игра на тронове" Софи Търнър и 30-годишният музикант Джо Джонас посрещнаха на бял свят прекрасно момиченце на име Уил (will - воля). Според източници на TMZ, точната дата на раждане е 22 юли, но звездните родители успяват на опазят новината в тайна до снощи.

Докато очакваме следващото по ред звездно бебе - на Джиджи Хадид и Зейн Малик - припомняме, че щастливата новина за бременността на Софи узнахме още през февруари, но отново от анонимен източник на TMZ - Джо и Софи предпочетоха да запазят преживяването за себе си и най-близките. В никакъв случай не може да се каже обаче, че двойката се опита и за миг да скрие факта, просто никой от двама им така и не направи публичен коментар.

Още пазим спомена от красивата сватбена церемония на младото семейство във Франция миналия март - в случай, че вие сте позабравили, припомняме ТУК.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.