Следва

Адел: непосилната лекота на 50-те килограма плюс

Най-добрите български графити артисти с благотворителна изложба в КО-ОП

Изложбата Blood Brothers ще бъде в пространството от 7 до 10 август, а продажбите от нея ще отидат в помощ за лечението на Иван Милчев (Rate NLS)

All About Life преди 3 години

Десетки български артисти взимат участие в благотворителна изложба, която има за цел да помогне с набирането на средства за лечението на графити артиста Иван Милчев, познат като Rate NLS. Изложбата Blood Brothers ще остане в пространството на КО-ОП (бул. Янко Сакъзов 17) от 7 до 10 август, включително. Участие в нея ще вземат едни от най-големите имена от графити сцената, сред които Arsek, Erase, Arno, Ndoe, Nasimo, Esteo, Porn, Brus, Epik, Smokov Tattoo, Петя и Евгени Евлогиеви, Maze, Felon, Bozko, Glow, Xpome, Mouse, а специално за отриването ще се включат и диджеите от Dope Zoo.

Иван Милчев, който е познат на българската и световна графити сцена като Rate NLS, е диагностициран с левкемия в края на 2019 година. Добрата новина е, че болестта е хваната в много ранен стадий и е лечима. Обаче процесът на лечение е дълъг и е свързан с финансови средства, с които неговите приятели, колеги и семейство искат да му помогнат. "Решихме да организираме благотворителната изложба, защото вярваме, че сме достатъчно много и силни, за да помогнем на един от нас в такъв момент“, споделя Красен Димитров, един от органзиаторите.

Всички приходи от продадените принтове ще отидат за подпомагане на лечението на Иван Милчев. Освен със закупуване на произведенията, всеки може да помогне и с превод по банкова сметка или оставяне на сума в кутията за Иван, която също ще бъде разположена в КО-ОП в периода на изложбата.

За подкрепа:

First Investment Bank Bulgaria
Ivan Milchev
IBAN:BG46FINV91501004163183
SWIFT:FINVBGSFXXX

Предвид ситуацията с Covid-19 в рамките на изложбата ще бъдат предприети всички необходими мерки за сигурност. В галерията ще се допуска едновременно само определен брой хора, който ще бъде съобразен с размерите на пространството и препоръките за спазване на социална дистанция.

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 2 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.