С помощта на Beyoncé полумесеците на Marine Serre станаха хитовият десен за 2020

С помощта на Beyoncé полумесеците на Marine Serre станаха хитовият десен за 2020

Black Is King на Бионсе, още отекващият в ушите и съзнанията ни 85-минутен визуален албум, пуснат на платформата на Disney+ миналия петък, е толкова изобилстващ празник на Черната култура, че на мнозина може би ще се стори омаловажително да говорим за дрехи. Да, би било, ако стилистката Зерина Ейкърс не бе използвала модата, за да достигне до такива върхове на внушението и символизма, посредством тях.

Без съмнение Black Is King е визуалното събитие на лятото (може би и на годината, но предстои да видим) с несравнимия подбор от исторически препратки, стайлинг похвати, звездни присъствия и безпрецедентни бюти визии. В това пиршество от визуални ефекти е трудно да определим един ансамбъл като най-открояващ се, въпреки че Интернетът направи своя категоричен избор: кафявото onezie, обагрено в полумесеците на Marine Serre, което Бионсе и танцьорките носят в клипа към Already.

Според Lyst, световната модна търсачка, запитванията за въпросния костюм (точният използван при търсене набор от думи е "Marine Serre crescent moon print") скачат с 426% за 48-те часа след официалната премиера на филма. Търсенията на "Marine Serre" като цяло се увеличават с 51% за последната седмица. В Google пък словосъчетанието "Marine Serre" се търси за първи път толкова много и за толкова кратък период от време за последната година.

В Black Is King Бионсе носи Marine Serre за втори път (публично), но далеч не е единствената модна дива, която помага на принтът с полумесеците да достигне култов статус - в кадрите по-долу събираме всички много известни любителки на чудатия десен:

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.