Следва

Линдзи Лоън със собствена колекция клинове

Лобутен срещу Маноло в Сексът и градът 2

ТрейлърЪТ най-накрая излезе и ни остави тръпнещи в очакване на горещото лято, когато излиза вторият филм Сексът и градът 2...
 

All fashion преди 14 години

Трейлърът най-накрая излезе и ни остави тръпнещи в очакване на горещото лято, когато излиза вторият филм Сексът и градът 2.

И въпреки че Сака Джесика Паркър заяви, че нещата, които ще се носят във филма, ще бъдат подходящи за рецесийното време, в което още се намираме, след като видяхме откъсите от лентата, се убедихме, че това няма да бъде точно така.

В клипчето Кари носи очила от лимитирана серия на Mykita & Bernhard Willhelm струващи около $525, бялата й рокля е Halston, а колието е Solange Azagury-Partridge и струва почти $200 000. Обувките, с които изневерява на емблематичните за нея Manolo Blahnik, са Louboutin, а чантата плик е Chanel.

В клипа виждаме и Саманта с чанта VBH за $1300 и черни RayBan. Миранда носи токчета YSL. А Шарлот е от глава до пети в Dior, без обувките, те отново са Louboutin.

Властта на Louboutin във филма леко ни изненада, след като цялата първа част беше базирана на любовта на Кари към нейните Manolo Blahnik, все пак без тях, тя и Тузара никога нямаше да се съберат.

Това беше основното послание на филма, когато животът се разпадне, ти винаги имаш своите неща. Ако имаш проблем купи си супер скъпи неща. Тогава проблемите просто изчезват, за предпочитане нещо на Manolo, защото те могат да решат най-сериозните житейски проблеми. 
 

 

А пък ние, малко разочаровани, че превърнаха любимите ни герои в досадни богати жени, които не слизат от корици и екрани, все пак няма да пропуснем да погледаме и филм номер две. Щом пак ще се говори за обувки...

More All fashion