Следва

Дневен ХОРОСКОП - 28.08.2020

Дневен ХОРОСКОП - 27.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък се опитайте да бъдете весели и усмихнати. Не всички трябва да знаят, че имате проблеми или притеснения. Днес е важно какво излъчвате, какво показвате на света. Опитайте се да забравите притесненията; техните решения до голяма степен не зависят от вас. Важно е да се възползвате максимално от всяка минута, а не да губите времето си за неща, които утре няма да имат значение. Денят ще бъде динамичен и трябва да го преминете през него по този начин. В четвъртък е важно да усещате, показвате и да давате на другите радост. Проблемите ви няма да изчезнат днес, нито дори утре; вероятно ще се появят и нови, така че правете неща, които ви радват, зареждат ви с оптимизъм, карат ви да се чувствате важни и щастливи.

Овен, Лъв, Стрелец: днес разполагате с благоприятен момент за нови запознанства, както и за развитието на вече създадени. В четвъртък ще проведете важни срещи или разговори, свързани с кариерата и важни семейни ангажименти. Ще имате полезни контакти с хора от близо и далеч. Ббъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Избягвайте конфликти с хора, родени под огнените знаци.

Телец, Дева, Козирог: четвъртък ще бъде благоприятен ден за решаване на любовни или емоционални проблеми. Днес ще се радвате на новини, предложения или покани от роднина или приятел. Денят ще бъде благоприятен за покупки, финансови дела и други. Ще наблюдавате развитието на ваши приятелски отношения с човек от друг град или държава. Вероятна е среща, онлайн контакт или телефонен разговор с такъв човек. Новите запознанства с хора, родени под знака на Риби, Скорпион или Рак, ще имат с какво да ви впечатлят.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък сте в романтично настроение и сте склонни към любов или интимни преживявания. Изненадите днес по някакъв начин ще бъдат свързани с хора от вашето минало и най-вероятно ще засягат предишната ви любовна връзка или брак. Действията или думите на приятел могат да ви натъжат или да възпрепятстват някои от плановете ви. Събитие в живота на хора, които познавате, ще има непредвидимо развитие. Контактите с представители на различни институции ще се развият във ваша полза.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък имате възможност да се стабилизирате емоционално след някои по-тежки преживявания от последните няколко дни. Разбира се, възможно е някои от вас да останат погълнати от дребните си ежедневни проблеми и да не забележат красотата на деня, който животът ви дава днес. Всичко днес ще бъде възприето и преживяно според мащаба на духовното ви развитие. Днешният ден носи късмет и шансове за тези, които са готови да ги приемат и използват разумно. Финансовите ви отношения с непознати трябва да бъдат добре контролирани. Очакват ви важни новини или гости.

More Astro