Следва

7-те визии-икони на Иман

Инстаграм кипи от пресни улики за любовния живот на Зендая и Джейкъб Елорди

Изглежда, че в отношенията между Зендая и Джейкъб Елорди липсва най-важното – горещи ъпдейти!

 

Celebrities преди 3 години

Засега близостта им е доста обсъждана, но потвърждение, че между тях има нещо повече, така и не идва. Феновете на двойката търпеливо чакат каквато и да е индикация, че звездите от Euphoria са заедно.

През юли т.г. Джейкъб най-сетне хвърли "кокалче" на прегладнелите за пресни клюки по време на интервю, с което промотира завръщането на лентата Kissing Booth, където си партнира със звездната актриса Джоуи Кинг. За онези, които са пропуснали, ще кажем, че двамата също имат общо минало. И както прекрасно се досещате - това обстоятелство прави коментарите за любов и връзки още по-интересни. Какво съдържат тези коментари ще разберете сами от стените на Зендая и Джейкъб в Инстаграм.

Независимо дали Джейкъб има предвид Зендая или Джоуи, едно е сигурно: той обича да държи романтичния си живот относително настрана. В интервюто си за Entertainment Tonight наскоро той признава, че се чувства длъжен да "игнорира" вниманието, което феновете отделят на личния му живот.  "Дори и фактът, че някой, когото не познавате, знае вашето име, може да бъде доста притеснителен. Но в крайна сметка гледам да се абстрахирам", казва той.  "Представете си, че гледате магазина зад ъгъла от мястото, където сте сега. Каквото и да говорят хората, не е ваша работа. Отговорни сте само за това как се чувствате. За съжаление, просто моето име е включено в "клюкарското меню", но това наистина няма нищо общо с мен. Това просто не влияе на траекторията на моя живот."

Достатъчно е да се каже, че цялата статия за отношенията на Зендая и Джейкъб не е нещо, на което звездата на Kissing Booth 2 ще обърне внимание. Просто го правим за феновете им! Ето всичко, което знаем дотук за близките отношения между Зендая и Джейкъб:

 

Август 2019: Зендая и Джейкъб Елорди са на ваканция в Гърция

 

Миналото лято няма нищо общо със сегашното, най-малко защото тогава всички все още обикалят света безпрепятствено. Зендая и Джейкъб се възползват от това, пътувайки заедно до Атина. Дуото е забелязано в разпространяващата се като вирус публикация в Instagram, където фен се пошегува: "По дяволите, тя никога не ме оставя да я снимам", след като публикува случайната фотобомба не на кой да е, а на самата Зендая. Актрисата от Euphoria не е сама в кадър. Джейкъб е до нея и, според зрителите в Акропола, където те са на турне, двойката „изглежда така, сякаш е малко повече от близка", споделя източник на „Weekly". „В един момент виждаш, че те не просто вървят един до друг, но се докосват и флиртуват".

Когато Зендая е попитана за пътуването, актрисата отговаря: "На почивка съм със семейството си, много сладко преживяване." Не се отваря и дума за Джейкъб, въпреки че феновете могат само да си представят колко „сладко" му е било по време на пътуването.

 

Октомври 2019: Зендая и Джейкъб Елорди на любовна среща в киното

 

След няколко месеца, Зендая и Джейкъб се осамотяват за романтична кино вечер в Лос Анджелис. "Бяха просто двамата заедно", издава зрител пред Us Weekly. "Джейкъб изглежда като че ли се опитва да бъде инкогнито, нахлупил шапка върху лицето си." Макар че е напълно правдоподобно двойката просто да си устройва перфектната платонична среща в галерията "Sherman Oaks", опитите на Джейкъб това да остане в тайна определено поражда въпроса: "Какво имаш за криене, а?".

 

Ноември 2019 г.: Зендая и Джейкъб Елорди прекарват Деня на благодарността заедно

 

Месец след тайната им кино-среща в L.A., Зендая и Джейкъб отново са забелязани от феновете - този път в друга страна. Двойката отлита за Австралия, за да присъства на наградите Мъж на годината на списание GQ Australia 2019, по повод Деня на благодарността. И Зендая, и Джейкъб са там, за да бъдат отличени съответно за Жена на годината и за телевизионен актьор на годината. Благодарение на така органидираната програма, презокеанското им рандеву отново минава под знака на служебните ангажименти.

По-късно същата седмица обаче Зейдая и Джейкъб са заснети да се возят в градския транспорт в Сидни и да се разхождат из града с родителите на Джейкъб. Развитието на отношенията им става още по-неясно, когато GQ Australia публикува ново интервю с Джейкъб, където той каза, че Зендая му е като „сестра". Ако трябва да сме честни - това е един от най-лошите варианти.

 

Януари 2020: Зендая и Джейкъб Елорди все още са в приятелскaта зона

 

Нова година, нова възможност да се постави рекорд. Зендая изглежда прави точно това на наградите на Американско-австралийската асоциация за изкуство в Ню Йорк, където звездата на Еуфория решава да доразвие коментара на Джейкъб за „сестрата". Тя поздравява колегата си за приза „Изгряваща звезда" и припомня на всички, че той е нейният „най-добър приятел" по време на речта си.

"Благодаря ти, че си толкова прекрасен във всичко, което правиш, и че го приемаш толкова сериозно; с теб е невероятно да се работи", казва тя. „Противно на характера ти (в Euphoria), в действителност ти си великолепен човек." Може би все пак са любовници? Кой знае.

 

Март 2020: Зендая & Джейкъб Елорди пазаруват заедно в Лос Анджелис

 

До този момент всички знаци сочат, че отношенията на Зендая и Джейкъб Елорди са много повече от платонично приятелство. След като двойката се връща в L.A., са забелязани да пазаруват заедно в магазин за хранителни стоки и да обикалят местните вехтошарски пазари в търсене на винтидж находки. Източник на Us Weekly твърди, че този път майката на Зендая прави компания на двойката. По-късно, през март, запознати споделят, че Зендая купува собствен дом за 4 милиона долара в Лос Анджелис. Това е прекрасна новина за звездата от Spider-Man: Homecoming, но изглежда, че този ход май не е най-добрият сценарий за Джейкъб, чието семейство все още е в Австралия.

 

Юли 2020: Зендая и Джейкъб Елорди се карантират поотделно

 

Идва ред и на Лято 2020. Вече е юли, а Зендая и Джейкъб не са забелязвани заедно от март, вероятно защото са под карантина. Знае ли човек - хиляди километри един от друг - Джейкъб прекарва времето си, социално дистанцирайки се в къщата на родителите си в Бризбейн, докато Зендая се радва на новите си придобивки в L.A.

Но е възможно двойката все още да поддържа жив романса си, въпреки дистанцията. В неотдавнашно интервю за The Rundown, Джейкъб дава съвети на феновете за справяне с отношения на далечни разстояния през тези несигурни времена. „Вземи телефона и си дай сметка, че FaceTime е най-големият подарък, който имаме във време като това", казва той. "Не изпращайте мимове и GIF файлове на любимите си, просто им се обадете."

Дали ще последва собствения си съвет остава да видим. Да се ​​надяваме, че връзката на Зендая и Джейкъб Елорди скоро ще получи окончателната актуализация, от която се нуждае.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.