Следва

Колекцията H&M Studio AW20 е съчетание на смелост и неповторим шик

Раф Симънс пуска и дамска колекция под собствения си лейбъл

Бяхме подочули... 

All fashion преди 3 години

Ако някога сте се чудили защо мъжете внезапно приеха тесните дънки в ранните 2000-ни, е има един виновник и това е Раф Симънс. Заедно с Еди Слиман - начело на Селин - двамата революционизираха мъжкото облекло, променяйки изцяло начина, по който мъжете искат да се обличат.

Репутацията му като моден вундеркинд бе потвърдена когато Симънс влезе в света на дамското облекло, като първо пое юздите в Джил Сандер през 2005г., после се съюзи с Dior през 2012 г., последван от Калвин Клайн от 2016г. до 2018 г. Днес Симънс обяви в Instagram, че следващата му лична колекция ще включва както мъжки, така и за първи път дамски дрехи.

Колекцията ще бъде представена на 23 октомври. Интересното е, че Симънс намекна, че е напуснал Диор поради безмилостния график на лейбъла (като креативен директор той е отговарял за продуцирането на шест големи шоута всяка година). Сега изглежда, че е променил решението си - не само ще работи върху собствената си марка, но и ще се присъедини към Miuccia Prada. Първата им съвместно проектирана колекция ще бъде представена по време на Седмицата на модата в Милано по-късно този месец.

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.