Следва

ТенденцииТе: Есен/Зима 20/21

По дупе: каталозите с новите колекции на марките бельо

Когато Топлофикация София ни пусне парното, ще носим това 

All fashion преди 3 години

Agent Provocateur, Intimissimi, Incanto и останалите бельо-брандове, които рядко ни подвеждат с продукцията си, показаха новите си Есен/Зима 2020 каталози. Ясно е, че положението е секси, като на разположение на нас, жените, които обожаваме красиви долни дрехи, са от умопомрачително настръхващи комплекти, другото име на флирт, през по-ежедневни, неангажиращи бикини и сутиени, до чорапи и чорапогащи, без които от 22 октомври натам почти няма как. 

Кой какво показа и предлага, следва >>> 

1.Agent Provocateur

Agent Provocateur именува кампанията си #FearlessFeminity - химн за безстрашната съвременна женственост в цялата й красота. Съответно женствеността днес е понятие, подобно на калейдоскоп - тя е мноколика и невероятно пъстра. Героините на бельо-историята умеят чудесно да се надсмиват над обстоятелствата, да откриват чувственост и в най-простите предмети, да се възторгват от малките удоволствие и приключения, с които е пълно ежедневието ни. "Искахме да уловим "агента провокатор" у всяка жена", коментира Сара Шотън, креативен директор на Agent Provocateur.

Героини в лукбука са пет различни жени: готвачката и автор на кулинарни книги Джици Ерскин,  джаз-рап звездата IAMDDB, мотоциклетистката Доминика Грнова, моделът Жасмин Азия и художничката, инструктор по йога и режисьор Бреана Бокс.
Взимаме по нещо оттук

2.Intimissimi
В центъра на вниманието в новия лукбук на есенно-зимната колекция са не известните модели, а самото долно бельо - истинската звезда в кампанията. В колекцията има доста лаконични варианти, за любителките на класиката, има и модели с контрастни детайли и дантела. Всяка жена знае сама за себе си как най-добре да подчертае силата и красотата си, ние само подпомагаме начина, по който жените изразяват тези си качества, своята женственост. "Защото всяка жена е прекрасна по свай начин", убедени са от бранда. 

3.Hunkemöller
Есенният homemade-лукбук на Hunkemöller е дело на посланичките на бранда - фотографката  Вивиан Хорн и моделът Елин ван Хастерен, които го подготвят, без да напускат апартамента на Вивиан в Амстердам. Сменяйки се една друга и глезейки се пред камерата, двете приятелки мерят новата колекция от меки безшевни сутиени с ефект "втора кожа", идеални точно за носене у дома. 

4.Calzedonia
В новата колекция на марката откриваме тънък, прозирен чорапогащник в черно, деликатно украсен с пчелни кутийки с велурен ефект, отделно от свръхромантичен подобен модел, увенчан с надписи "обичам те" на различни езици, и за финиш - любимият от минали сезони чорап с черна стрелка по средата на крака отзад. И все пак, звездата в новата колекция е дантеленият гащеризон. 

Още два модела, които не бива да подминем от италианците са тесния клин с детайл от екокожа и долнището от подобна материя с панделки около глезена. Изобилието от чорапи е традиционно грандиозно. 

5. Incanto
Най-фината дантела обрамчва класическите бра модели с акценти във фуксия и мента. Новата колекция е супер богата, в нея си откриваме за всекиго по нещо - ако ви е сексуално - има, ако ви е сдържано и лаконично - пак има. Пазаруваме италиански дантели оттук, с доставка до София. 

More All fashion