Следва

Paco Rabanne, Spring 2021 READY-TO-WEAR

ZARA с велики класики от архива си: какво избрахме

We are so into it!

All fashion преди 3 години

Първият им магазин отваря врати в Северна Испания през 1975г. Започва щурма си по света от Обединеното кралство през 1998-ма.

Днес имаме вълнуващи новини, тъй като нашата мания по всичко от 90-те показва НУЛА признаци да премине, а новата колекция на гиганта ни пренася директно в любимата декада.

Дрехите от лимитираната, много секси, макар и супер базова колекция са римейк на някои от топ-попаденията в емблематични за марката колекции в периода 1996 - 2012. Ритейлърът лансира 17 парчета, които не са точни копия, а са леко "пипнати" така, че да удовлетворят съвременния потребител, като се сработят с останалата част от гардероба перфектно. 

Предвид привлекателността на колекцията, налична тук, от която ни се иска ВСИЧКОТО, първо обръщаме поглед към архивните кампании на марката с кралицата на cool-a Кейт Мос (есен 2003), изключителната Амбър Валета (пролет 1998) и аристократката в модата Стела Тенант (пролет 2011), както и на все пак напълно належащите за закупуване, поне от нас, 7 модни съкровища, сред които палто в беж, ботуши с квадратна форма и дебел ток, бяла риза, of course, черна рокля, обувки за всеки ден и още.


ВЪЛНЕНО ПАЛТО С КОЛАН ОТ СЕРИЯТА ‘LIMITED EDITION’, 299лв


КОЖЕНИ БОТУШИ НА ТОК С КВАДРАТНО БОМБЕ, 229лв


РИЗА ОТ ПОПЛИН, LIMITED EDITION, 60лв


ДЪЛГА РОКЛЯ LIMITED EDITION, 100лв


ИЗЧИСТЕНИ КОЖЕНИ ОБУВКИ НА ТОК, 100лв


ГАЩЕРИЗОН ТИП РИЗА, LIMITED EDITION, 159лв


РОКЛЯ LIMITED EDITION, 80лв

More All fashion