ZARA с велики класики от архива си: какво избрахме

ZARA с велики класики от архива си: какво избрахме

We are so into it!

Първият им магазин отваря врати в Северна Испания през 1975г. Започва щурма си по света от Обединеното кралство през 1998-ма.

Днес имаме вълнуващи новини, тъй като нашата мания по всичко от 90-те показва НУЛА признаци да премине, а новата колекция на гиганта ни пренася директно в любимата декада.

Дрехите от лимитираната, много секси, макар и супер базова колекция са римейк на някои от топ-попаденията в емблематични за марката колекции в периода 1996 - 2012. Ритейлърът лансира 17 парчета, които не са точни копия, а са леко "пипнати" така, че да удовлетворят съвременния потребител, като се сработят с останалата част от гардероба перфектно. 

Предвид привлекателността на колекцията, налична тук, от която ни се иска ВСИЧКОТО, първо обръщаме поглед към архивните кампании на марката с кралицата на cool-a Кейт Мос (есен 2003), изключителната Амбър Валета (пролет 1998) и аристократката в модата Стела Тенант (пролет 2011), както и на все пак напълно належащите за закупуване, поне от нас, 7 модни съкровища, сред които палто в беж, ботуши с квадратна форма и дебел ток, бяла риза, of course, черна рокля, обувки за всеки ден и още.


ВЪЛНЕНО ПАЛТО С КОЛАН ОТ СЕРИЯТА ‘LIMITED EDITION’, 299лв


КОЖЕНИ БОТУШИ НА ТОК С КВАДРАТНО БОМБЕ, 229лв


РИЗА ОТ ПОПЛИН, LIMITED EDITION, 60лв

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.