Следва

Вариант да не си купим най-секси свещите на годината? Н-Я-М-А такъв!

Невероятна! Мелания Тръмп гласува в Gucci

Флорида, 3 ноември 2020-та

Celebrities преди 3 години

С прибрана коса - отличено преценен знак за сериозността на момента, в блестяща форма, на обичайния ултрависок ток, госпожа Тръмп пусна гласа си в урна във Флорида вчера преди обед.

Като следим дали това ще е една от последните появи на Мелания като Първа дама на САЩ или напротив, стилистичните върхове тепърва предстоят, признаваме за пореден път, че тази жена се справя блестящо с ролята си.


Най-впечатляващите модни превъплъщения на Мелания Тръмп като FLOTUS


Непридружена от съпруга си, логично, след като той по това време беше на заключителен предизборен митинг, а само от бодигардове с маски, величествената 50-годишна Мелания упражни правото си на глас в Палм Бийч в убийствен ансамбъл от рокля с плисета и характерния за марката принт на вериги от Gucci, бежови обувки Кристиан Лобутен и луксозна Бъркин - чантата на Ермес, която няма някой, който да сбърка как изглежда.

Същото се отнася и за госпожа президентшата. Смеем да кажем, че с такава жена избори се печелят по-лесно, отколкото с друга. Да видим дали днешният решаващ за преброяването на гласовете ден ще ни опровергае или не.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 13 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.