ТВ когато е ВКЛ, АРТ когато е ИЗКЛ

ТВ когато е ВКЛ, АРТ когато е ИЗКЛ

О, ти, който и от трите да си - ела при нас!


Телевизорът отдавна е вещ, без която един съвременен дом не може. Колкото по-голям, толкова по-добре! Разбира се, че невинаги е било така. Спомняме си детството от 70-те, когато, да зърнеш син екран бе цяло чудо, едно безкрайно вълнуващо преживяване, за което не бе ясно дали ще се повтори пак. Да имаш приятел с телевизор бе истински късмет - в повечето случаи, семейството с такова притежание беше едничко наоколо. Нетърпеливото очакване на следобед, прекаран на бабиния килим пред телевизора, гледайки невиждани детски сериали - “Фюри“, “Васко да Гама от село Рупча“, “Синьо лято“... оставяме сладкия спомен зад гърба си. Днес това звучи сякаш е било преди векове, а днешните деца сигурно си мислят колко странно детство са имали родителите им.

С годините книгите и уличните надпревари са заместени от екрана, вече всеки дом си има по един, или повече. Всъщност, ако погледнем обективно на нещата, причината човек да обича телевизора е същата, поради която обича пътешествията и четенето - различните истории, светове, места, хора, събития и, общо взето, всичко, което бихме могли да преживеем, но нямаме възможността. Телевизорът е част от пространството ни за отдих и от ежедневната ни рутина на модерни хора. По себе си съдим, че освен основната си функция, той обезателно трябва да изпълнява и друга - да е красив (много красив!), да е модерен (много модерен!), да звучи перфектно, да има картина, която работи освен върху сетивата, и върху подсъзнанието, защото тогава преживяването е пълноценно... и, обезателно и много важно, да пасва перфектно в дома. Признаваме си, че често сменяме телевизора - преживяването прилича на сдобиването с перфектен нов блейзър (how about Saint Laurent?) или фантастична нова чанта, чиято стойност само ще расте с времето (фаворитът на сезона - Gucci Jackie 1961). То е както когато си правиш подарък - красив, скъп, интимен, само твой, с пълното съзнание, че го заслужаваш! 

Този ноември отново ще си купим телевизор. Не устояваме, разбирате ли. Дори носталгията по детството ни напусна, защото в нашия нов ЯСЕН ОБЕКТ НА ЖЕЛАНИЕТО се превърнаха новите лайфстайл телевизори на южнокорейския гигант Samsung.

Lifestyle TV edition на Samsung идва в три разновидности, което автоматично се превръща и в големия проблем - кой да бъде, при положение, че искаме и трите. Вижте защо! 

Анкета

Новият ни телевизор Samsung 2020 обезателно ще е:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.