Следва

Ваканцията на известните: леле, Кандис Суейнпоъл

Майкъл Б. Джордан е Най-секси мъжът в света за 2020 според People

Има Ковид, няма Ковид, сп. People казаха кой е Най-секси мъжът на годината. Точка 

Celebrities преди 3 години

33-годишният актьор е познат с ролите си в хитови филми като „Black Panther“, „Fantastic Four“ и „Creed“, освен това е активен поддръжник на движението „Black Lives Matter“.

„Убеден съм, че има време и място за всичко. Избирам внимателно моментите, в които мога да бъда най-силно чут и най-добре разбран. Всички ние можем да предприемем действие, малко или по-голямо, за да подпомогнем промените, които искаме да се случат", казва Майкъл.


HOT AF: Кой е най-секси мъжът за 2018?


„Жените в семейството ми определено се гордеят с тази титла", признава си прочутият актьор. 

Миналата година за най-секси жив мъж беше провъзгласен Джон Леджънд, а по-преди в редичката се наредиха и Дейвид Бекъм, Крис Хемсуърт, Дуейн Джонсън, Адам Ливайн, Чанинг Тейтъм, Брадли Купър, Райън Рейнолдс, Брад Пит, Джони Деп, Хю Джакман, Идрис Елба, Джордж Клуни и Ричард Гиър. 

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.