Advertisement
 
My Style: Виктор и Huawei x Gentle Monster или всичко за добрия гардероб

My Style: Виктор и Huawei x Gentle Monster или всичко за добрия гардероб

Моделът на Визаж за ВСИЧКО модно 

View Sofia: Всичко, което трябва да знаем за теб, Виктор?
Виктор Димитров: Кълбо от смях, което стъпва на пръсти, опознавайки красотата в света.

VS: Къде започва и къде свършва стилът?
В.Д.: Стилът започва от отношението на човек и нагласата му към дрехите, като изразно средство. Завършва с прожекция на неговата индивидуалност, място в обществото и, разбира се, вкус. Според мен, дрехите могат да говорят. И те казват доста неща за нас. Имам чувството, че хората забравят за това понякога. Тук става въпрос, че човек сам е отговорен, за това как презентира себе си пред обществото. Когато няма значение, дали дрехите ни ще са различни от униформа на контрольор, или не, това е проблем на културно ниво.

VS: Къде са корените на умението да се обличаш готино?
В.Д.: Визуална култура, усет за естетика и понякога етикет. Етикетът може да помогне, давайки ни граници кое е подходящо за поводи и кое - не. Но той категорично не може да свърши цялата работа.

VS: Ти си на 20, а си в топ-стилова форма - смесваш перфектно, наслояваш също така перфектно, комбинираш цветове и текстури сякаш по инстинкт. Как се разви отношението ти към тази толкова любима материя - обличането със стил и отношение при теб в последните, да речем, 4-5 години. Откъде тръгна, за да стигнеш до днешното си виждане за мода?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.