Следва

Burberry спасява студентите по мода в Англия

Mulberry възражда емблематичната си чанта Alexa

Mulberry връща може би най-емблематичната си дизайнерска чанта след прочутата Bayswater, а именно - Alexa

All fashion преди 3 години

Така че, ако навремето сте пропуснали да се сдобиете с модела, вече можете най-накрая да го добавите към вашата колекция, макар r в нова, подобрена версия.

Пуснат за първи път през 2010 г., прочутият дизайн, придобил известност като "чанта в чантата" е смесица от легендарния и малко странен стил на Alexa Chung и вечните аксесоари Postman Lock на Mulberry.

Моделът и дизайнер буквално се сраства с винтидж "куфарчето" Mulberry, което я придружава навсякъде, ето защо дизайнерският екип на бранда създава за нея модерна версия на тази традиционна и доста официална чанта.Така се ражда Alexa и бързо се превръща в един от еталоните на марката и запазена марка на It поколението.


Кокетни чанти и копринени шалове по случай Китайската Нова година от Mulberry


Сега, в навечерието на своята 50-годишнина, Mulberry се подготвя да отваря шампанското със свеж рестарт на култовата чанта, която през 2020-та се сдобива с няколко ключови фешън актуализации. Дебелата й кожа, разпознаваемостта, удобството и симпатичните - хем много, хем малко на брой детайли, я правят съществено попълнение в добрия аксесоар-набор. 

Чантата ни е тук.

More All fashion