Следва

Годишен ХОРОСКОП 2021: Везни

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 3 години

Ах, какъв скандал! Новият женски аромат от Jean Paul Gaultier, So Scandal!, е типично в духа на Висшата мода. Осмеляваме се да бъдем екставагантни, смели и секси. Женствеността на парфюма е представена с нотка на хумор, но в един чувствен образ. Нежната непринуденост, която излъчваме носейки го, просто не може да остане незабелязана. Усещайки пленителния аромат на цветя, никой мъж не може да остане равнодушен или да замълчи.

В ДЕН 15 от нашия Коледен Giveaway ухаем екстравагантно,опияняващо и дори възмутително. So Scandal! е експлозията от портокалов цвят, жасмин и тубероза, поразява сетивата с чувствена елегантност. Пристрастяването към млечните му нотки, които обгръщат аромата, го следват през целия му път.

Играем на нашия Инстаграм профил ТУК, където условията за участие са, както винаги, подробно описани.

Dare to be scandalous!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.