Следва

Бяха хубава двойка: Джилиан Андерсън и Питър Морган от The Crown си казаха Чао!

Ариана Гранде и нейният "7 Rings"

Последният годеж за 2020-та?

Celebrities преди 2 години

Краят на 2020-та е вълнуващ, приключенски и голям за всички! За Ариана Гранде - повече от голям. Певицата обяви в неделя, че е сгодена за приятеля си Далтън Гомез, което въобще не очаквахме, честно казано.

"Завинаги и след това“, написа Гранде в Инстаграм като описание на снимката на годежния пръстен. Чудим се дали си пее “7 Rings“ в момента?

Гранде се среща с Гомез - агент по недвижими имоти от Южна Калифорния - малко преди пандемията на COVID-19 и двамата се влюбват почти моментално. Те дори прекарват карантина заедно в продължение на месеци, а през май Ариана се появява с новия красавец за пръв път на официално събитие.

Разбира се, Ариана получи безброй поздравления и пожелания от известни личности, включително Хейли Бийбър, която написа в коментар в Instagram "YAYYYYYY!!!!“, и Деми Ловато се включи с думите: "Този пръстен е всичко!!!!"

Поздравления, чакаме да видим роклята! От стила на Ариана очакваме всичко...

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано