Следва

Ясно е, че ще се тренира! С новата фитнес платформа на Apple нещата са неизбежни

МИНАЛОТО: Сватбата на Анджелина Джоли и Джони Лий Милър, младост, кръв и каучук

"И двамата си предложихме брак един на друг"

 

Celebrities преди 3 години

Тя е актриса, хуманитарист, майка на шест деца и специален пратеник на ООН, aka Анджелина Джоли, 45; Той - британско-американски актьор и звезда от „Трейнспотинг", aka Джони Лий Милър, 48. 

Веднага след пробива си с ролята в Trainspotting, Милър играе заедно с Джоли (преди Лара Крофт) през 1995 г. в "Хакери". Шест месеца след като се запознават, се женят. Единствените присъстващи гости са майка й и един от приятелите му. Тя носи чифт черни каучукови панталони и тениска с името на Милър - изписано със собствената й кръв.

"Това е вашият бъдещ съпруг. Съвсем скоро ще се омъжите за него", казва тя пред Ню Йорк Таймс. "Можете да пожертвате малка част от себе си (буквално), за да го направите наистина специално."

Това е първи брак и за двамата. Тя е на 20, той на 23.

"Двамата взаимно си предложихме брак един на друг, в една и съща минута, и имаме куп въпроси, които да си зададем. Чудя се дали да не останем сгодени за известно време, тъй като той ще бъде във Великобритания, а аз в Лос Анджелис", споделя по повод неочаквания съюз младага Анджи. 

В деня на свабтата: "Появих се с черен кожен панталон. С цип, който се закопчава отпред. Струваше ми се удачен избор. Той ми закачи воала в последната секунда и сложе жартиера на панталона ми."

Защо всичко това е красиво и си го припомняме сега? Като оставим кръвта настрана, връзката изглежда подходяща за двама актьори във възход. Въпреки това може би именно онова, което остава след края й, ни кара да ги обичаме толкова. Години след развода през 1999-та, Милър и Джоли са все още в много добри отношения и таят само и единствено хубави спомени един за друг.

"Няма съжаление и горчивина", казва Милър в интервю пред Heavy. "Бракът е нещо, което или се получава или не, и трябва да вземеш решение рано или късно. Аз реших да го взема по-рано."

Милър се появява в режисьорския дебют на Джоли „В страна на кръв и мед" през 2011 година, която го цени и кани в продукцията с удоволствие. 

В интервю за Hello! Джоли казва, че когато мисли за "Хакери" и Милър, всичките й спомени са хубави.

"Странно или не,  това е любов.Там срещнах Джони, който все още е страхотен приятел", казва тя.„ Така че мисля за него, когато се сетя за снимките. Въпреки че съм сигурна, че филмът изглежда архаичен от днешна гледна точка, ние много се забавляваме".

"Да, все още сме приятели", казва от своя страна Милър пред "Брамптън Гардиън". "И двамата тогава бяхме напълно непознати за хората. Анджи не беше днешната звезда... Любовта ни започна преди всичко това." 

И все пак, предвид последващата ултраизвестност на Анджелина, дивите истории за кървавата сватба са украсявани и украсявани многократно. За мнозина е чудно, че едва за няколко кратки години брак си е струвало Джоли да напише името на любимия си с кръв върху брачната тениска и съзират друго в иначе съвсем спонтанния и нормален ранен брак на младежите. Слуховете са за истерични пристъпи, нечовешка ревност, диви крясъци и прочие напрежение, за което към днешна дата и основно на база спомените на двамата, няма и намек. 

Двойката се разделя след по-малко от три години брак, като молбата за развод е подадена през 1999. Но е ясно, че двамата не питаят лоши чувства. Когато ги попитат един за друг, те са категорично  сърдечни и топли към общото си минало.

„Факт, ние сме приятели", казва Милър прид Stuff. "Това е всичко, което ще ви кажа."

След развода Джоли се омъжва за Били Боб Торнтън, а след това идва най-известният й брак с Брад Пит. По-късно издава книгата „Знайте правата си (и ги отстоявайте)" с Amnesty International. 

Що се отнася до Милер, той се жени за Микеле Хикс през 2008, с която са заедно и до днес. Имат един син.  

More Celebrities