Следва

Благотворителна изложба на модели, вдъхновени от Лондон, вече и за продажба в Арлет

Versace впечатли с изумителни рокли на наградите Златен Глобус

В неделя, в хотел „Бевърли Хилтън”, Калифорния 67-мите награди Златен Глобус преминаха отново с много шум...

Fashion преди 14 години

В неделя, в хотел „Бевърли Хилтън”, Калифорния 67-мите награди Златен Глобус преминаха отново с много шум, шлейфове, дипли, коприна и куп луксозни лейбъли, които най-ярките звезди на Холивуд разхождаха по червения килим.

Някои от най-впечатлявашите обаче бяха облечени в тоалети на Модна къща Versace.



Дрю Баримор, разбира се, никога не се е притеснява да се появи с блестяща и предизвикателна рокля. Твърде изтънчена, за да е просто секси, роклята на Versace, инкрустирана с кристали около рамото и талията, беше достатъчна на Дрю, за да впечатли критиците по червения килим.

Аксесоарите и прическата й бяха изключително семпли – и с право, всяка по-сложна притурка би изглеждала в повече на фона на тази рокля.



29-годишната изпълнителка Кристина Агилера този път ни изненада приятно с прасковената си рокля без презрамки, изработена от шифон, който стоеше доста добре на фигурата й. Допълнително за луксозния вид на роклята се грижеха металните нишки и кожените орнаменти онтново с цвят праскова.

На сцената Кристина бе придружавана от самата Шер, която изглеждаше като майката от семейство Адамс, но в доста по-елегантен вид.

Актрисата Дженифър Граднър също се беше доверила на италианската висша мода и бе избрала изящна рокля на Versace couture.

 

More Fashion