Следва

Собствениците на ES Line Models организират кръводаряване

Versace с проект за супер луксозен мобилен телефон

На 19 Януари, 2010г, в Париж Versace и компанията ModeLabs Group обявиха ексклузивното си споразумение и...

All About Life преди 14 години

На 19 Януари, 2010г, в Париж Versace и компанията ModeLabs Group обявиха ексклузивното си споразумение и издаването на съвместен лиценз за производство и разпространение на първия по рода си мобилен телефон с марката Versace.

Новият проект ще бъде достъпен за клиентите в мрежата бутици на марката, както и в магазините на партньорите на компанията.

Новият продукт с името Versace ще бъде за света на мобилните телефони това, което линията Versace Haute Couture е за модната сфера. През годините модната къща пренесе своята уникална визия и умения в производството извън областта на модата – в това число бижута, часовници, интериорен дизайн и хотели. Сега италианският лукс и блясък навлиза и в личните комуникации.

За по-голяма сигурност, че новият модел мобилни телефони ще бъде моделиран изцяло по стандартите на Versace Atelier и линията Haute Couture, компанията започна работа с ModeLabs Group. Те са с много голям опит в производството на луксозни модели мобилни телефони и са способни да предложат стандарт, който приляга на стила и качеството на Versace.

“Това партньорство е в унисон със стратегията на Versace да развива силния бизнес потенциал на компанията, чрез споразумения с водещи международни организации,” коментира Джан Джакомо Ферарис, Изпълнителен Директор на Versace.

„Много сме горди, че сме избрани от такова величие в модния сектор, за да представим тяхната линия мобилни телефони. Създадени от най-добрите материали и изградени по непоклатимите стандарти на Versace Atelier, те ще съчетават последните мобилни технологии и уникалното италианско майсторство,” казва изпълнителният директор на ModeLabs Group – Стефан Бобо. Той добавя, „ С това споразумение нашата компания отново демонстрира възможностите си да отговори на очакванията на най-престижните световни марки, в най-динамични сфери.”

Комерсиалното представяне на линията мобилни телефони е предвидено за пролетта на 2010г. Предпремиерата ще бъде за избрани клиенти на марката, само с покани. Частната презентация ще се проведе по време на парижката Haute Couture седмица през Януари 2010.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.