Следва

Fendi, Fall 2021, READY-TO-WEAR

We love: на Maison Margiela колаборацията с Reebok и прозрачните таби

Новата интерпретация чупи сърца 

 

All fashion преди 3 години

Бавно, но неотменно, пролетта и лятото се приближават. Още повече се приближават, като си представим да крачим из топлите им вечери в най-новото попълнение в гамата Tabi на Maison Margiela, които извадиха на пазара съвсем прозрачен чифт от култовия модел, за онези от нас, които нямат абсолютно нищо за криене. 

За пръв път изумителната обувка Tabi се появява в колекциите на Мартин Маржела през 1988 година и оттогава присъства във всяка колекция, преосмислена, надградена, грмирана, но винаги с познатия силует и разделени пръсти. Съответно следва да признаем, че независимо от дългогодишното присъствие в модата, обувката и за миг не губи актуалност, напротив, става все по-култова. В контекста, само преди дни, брандът представи пореден експеримент на полето на Таби, а именно колаборация с Reebok: от другиден ще можем да се сдобием с по чифт в черно или бяло от нещо като маратонка, нещо като Tabi, но при всички положения ефектно. 


Maison Margiela, Spring 2021 READY-TO-WEAR


Maison Margiela освен това експериментира и с формата и цвета (или неговото отсъствие) в модела и представя прозрачни дерби таби обувки на черна платформа. За направата им брандът първо изобратява специален материал - поливинилбутирал. Той пропуска въздух и позволява кожата да диша. Прозрачните таби изглеждат идеалната алтернатива на сандалите в мегаполисите, защото при модела няма никакъв контакт с околната среда - кракът е напълно защитен. А в посткарантинната реалност това е повече от хубаво. При това нищо не ви пречи да демонстрирате чисто новия си ярък педикюр.


Tabi's 30: Maison Margiela с ексклузивна капсулна


Прозрачните таби-дерби са в продажа в избрани магазини на Maison Margiela и на сайта VooStore, обаче номер 39 е изчерпан... Цената им е 765 евро. Колаборацията с Reebok е в избрани онлайн магазини от утре, 25-ти февруари.   

More All fashion