Следва

Miami Vibes, новата колекция на Tommy Hilfiger, естетика за летните нощи (и дни)

Fashion Starter: Камил Роу - 7 days, 7 outfits

Френско момиче 

All fashion преди 3 години

Задължителните и вечни елементи на френския гардероб са: равни обувки, копринен шал, никакви лога и принтове, засвидетелстващи дизайнерските марки (качеството и материите говорят единствено), симплистични аксесоари, малко грим.

Камил е френско-американски модел, в който френското определено надделява. Става известна с корица на Playboy през 2016-та, а сега е във видео на Vogue, което много харесваме, защото ни напомня un, deux, trois неизменни стилови френч правила, които понякога забравяме. Ето ги ден по ден: 

Понеделник

Ежедневна "спокойна" визия: С преместването си в Ню Йорк, когато е на 21, Камил е шокирана от факта, че хората носят кецове и маратонки по улиците ежедневно. Тя, като френско момиче, "дори на живот и смърт" не би излязла с анцуг или маратонки: "В Париж дори когато си небрежно облечен, пак си, малко или много, нагласен." Тази визия е пример за това небрежно-нагласено обличане. 
Pro Tip: След като перем дънки, предвиждаме няколко минути клекове в тях, колкото и недамско да звучи и изглежда, за да "легнат" на тялото ни съвършено. Също относно дънките - добре е закопчаването на копчето да е "труднично", така сме сигурни, че пасват идеално на талията.


Дънки Levi's 501, лоуфъри Celine, копринена риза Bode , тениска Petit Bateau, чанта втора ръка

Вторник
Вечерна/парти визия: За добро или за лошо (но определено с добри намерения) Камил организира често у дома тематични вечерни събития - носила е този аутфит за "Italian Riviera" парти. Тениската е от любимия й ресторант в Позитано и много ни радва, че тя споделя нашата привързаност към фешън интерпретациите на мърча. 
Pro Tip:
Оувърсайз очила! И като цяло: "Go big or go home..."


Копринен шал, винтидж Dior очила, Khaite блейзър, мърч тениска на любим италиански ресторанъ, ленен панталон Mansur Gavriel, лоуфъри Celne

Сряда
Date Night визия: Любовта към винтидж парчетата вече е очевадна - специални са, никой друг ги няма, достойни за влюбване, затова идеални за среща (дори ако тя е у дома). 
Pro Tip: Тази рокля всъщност е нощнца - явно можем да правим така. 


Кожено яке Dior, винтидж рокля Valentino, велурени равни обувки Vivier Broche Vivier Buckle

Четвъртък
За когато трябва да сме с яке: Идеалната връхна дреха прави всичко да изглежда много по-шик. Камил вижда това палто в магазина и се влюбва моментално - това чувство никога не е за пренебрегване (дори гаджето да не одобрява). 
Pro Tip:
Вече започваме да мислим, че наистина има смисъл винаги да носим един допълнителен чифт обувки в чантата си. 


Палто The Row, жилетка Prada, бяла тениска, дънки Acne, маратонки Nike/ боти Prada

Петък
Намигване към 70-те: Този аутфит е за танци или късна луксозна вечеря. Настроението е калифорнийско-френско. 
Pro Tip:
 Сякаш няма никакъв проблем дупето ни да се подава леко от късите панталонки.  


Винтидж наметало Leadingladyclothing, Pretties блуза с дълъг ръкав, Khaite къси панталони, ботуши Celine

Събота
Вечеря след пътуване (или по време на): Отново пижама за навън, но когато е такава (Gucci, кашмирена, с готини детайли)... Всичко е прието и простено. 
Pro Tip:
Сетовете и комплектите са супер, защото "няма какво много да им мислим". Това е най-бързият аутфит въобще.


Кустомизиран Gucci костюм, токове Prada / кецове Converse

Неделя
Homage към френското: Аксесоарът към кози епохален, навяващ спомени към момичетата на YSL през 70-те аутфит, е червено червило Dior Rouge. Французойките не носят много грим, а най-големият акцент е върху червилото. Ако носят нещо по-широко, например мъжка риза или групи обувки, избират идеалното червило, което да направи цялата визия по женствена и нежна. 
Pro Tip:
Костюмите носят едновременно мъжка и женска енергия, което е много любимо на французойките. 


Костюм Acne, винтидж жилетка, обувки The Row

Френската жена, повече от всяка друга, се фокусира върху инвестициите във Вечното в гардероба и идеалните материи, категорично противоположно на fast-fashion философията. Тя обича качеството и дрехите, които може да носи вечно. Тези на Камил ние бихме могли да носим така. Цялото чаровно и много френч видео гледаме тук:

More All fashion