Следва

Red Valentino, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Чудим се дали ни харесва: съвместната колекция на UGG и Molly Goddard

Моли Годар добавя от своята модна фриволност към ултраудобните автстралийски UGG, за една пролетна колекция от дебели боти с цветя и рошави чехли, и все пак, въпреки симпатията към идеята, не сме сигурни, че ще се хвърлим презглава 

All fashion преди 3 години

За Пролет/Лято 2021, двата бранда си сътрудничат за пръв път в историята си, от което произлиза любопитна капсулна колекция от точно 6 чифта в три различни стила - класическите мини боти на UGG с флорални апликации, дизайн на Molly Goddard, две къдрави чехлички/пантофки в ярко розово и силно червено, и платформи в три категорични цвята - зелено, тъмносиньо и червено. 

"Много се вълнувам от работата ни с Алис (Алис Годар е стилистката) и Тео (Тео Сион - фотографът) по кампанията на UGG X Molly Goddard. UGG ни дадоха страхотна свобода, а в резултат снимките и видеото станаха много специални и автентични," споделя Моли Годар, млада дизайнерка, базирана в Лондон, в прессъобщение по повода. "Обичам работата с контрастни материали, цветове и текстури и смятам, че кампанията улавя това перфектно."

UGG X Molly Goddard се продават скъпо - от 280 до 320 британски лири за чифт, а къде ги откриваме, ако решим, че подобна инвестиция е важна за нас, следва: 

UGG X Molly Goddard Mini Boot, 685лв

UGG X Molly Goddard Slipper, 639лв

UGG X Molly Goddard Slipper, 639лв

UGG X Molly Goddard Platform, 730лв

UGG X Molly Goddard Platform, 730лв

UGG X Molly Goddard Platform, 730лв

 

More All fashion