Следва

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид на разходки с бебе Кай

Инста-вдъхновения: Да направим Crocs красиви!

Изобретени през 2002-ра от ученици, за да бъдат носени от такива. Почти 20 години по-късно ги носят всички.  

All fashion преди 3 години

Те всъщност са супер шик и модната индустрия ги обича, доста известни личности също - Джъстин Бийбър, Пост Малоун и Bad Bunny имат колаборации с бранда - а ние вече смеем да ги обуем за повече от ден на двора или бързо ходене до плод и зеленчука. И ако приемем, че сме приели грозотата им за чар, все пак идва моментът, в който искаме да подчертаем странно-забавното излъчване на Crocs-овете и да станат по-бляскави и "наши", тоест красиви.


Crocs превземат модния свят


За идеите и вдъхновението благодарим на Инстаграм, където, с лекота и доста любопитство, се намират жестоки чармове, с които да окичим гумените си чехли/сандали и всъщност крайният стайлинг е много свеж. Вече знаем и как бихме съчетали и стилизирали Абсурдното, а именно тази обувка - с готини чорапи Calvin Klein или Nike, широки разбридани дънки, дълги до над глезена, широко худи, лейърваме много и всякакви бижута, спретваме един небрежен и рошав кок и бихме изпили така сайдер в парка или отишли на лятно кино.

Ето и как инста-хората правят така, че Crocs не-грозни:

 

 

 

Мисията "Да направим Crocs красиви" - успешна, най-добрите места, от които пазаруваме бижута за джапанките си са - Amazon, Etsy, официалния сайт на Crocs, виждали сме често по кварталните и малки градски арт магазинчета, а когато ни дойде креативната муза, можем и сами да си направим с инструкциите от готини видеа като това:

More All fashion