Следва

Архиепископът на Кентърбъри: "Не е вярно, че Хари и Меган са се оженили преди официалната церемония"

Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите?

Жените, които ожениха за себе си чешките милиардери

Celebrities преди 3 години

Общоизвестно е, че зодията ни формира основно нашия характер и влияе на поведението ни. Някои астролози препоръчват да изберете подходящия за вас партньор според зодията му (Четете още: Синастрията - общ поглед върху индикаторите за любов и омраза в астрологията). Факт е, че жените от зодиите Стрелец и Риби имат подчертан късмет при попадането си на милиардери, защото именно те са успели да хванат шест от десетте най-богати чешки мъже. А каква е връзката между Близнаците Моника Бабишова и американския президент Доналд Тръмп? Разказваме надолу!

Стрелци, благословени с късмет

Жените под този знак често са весели идеалисти. Те обичат приятелските отношения между хората и са пълни с разбиране. Освен това са много спортни. Търсят ли това заможните мъже в една жена? Третият най-богат човек в Чешката република, Даниел Кржетински (роден на 9 юли 1975 г.), го прави със сигурност! Активите му са на стойност 78 милиарда CZK, а от 2017 г. той е партньор на 21-годишната състезателка по скачане и дъщеря на най-богатия чех, който за съжаление загина пред дни в катастрофа с хеликоптер - Петр Келнер, а именно Анна Келнерова (родена на 26 ноември 1996 г.).


Анна Келнерова

Стрелците и Телците са настроени на обвързване за цял живот

Ярмила Баудишова (27 ноември 1959 г.) също е родена под огнения знак на Стрелец, тя е партньорката в живота на шестия най-богат човек в Чешката република и основател на Avast, Павел Баудиш (роден на 15 май 1960 г.). Неговите активи са около 51 милиарда CZK или около 3 милиарда евро. Той е роден под знака на Телец, дългогодишният им брак и две деца само потвърждават, че Стрелец и Телец работят чудесно заедно. Началото може да бъде малко сложно, но когато се разберат какво искат от живота, двата знака формират непобедим екип.


Ярмила Баудишова

Вторият непобедим отбор на Стрелец и Телец е двойката Тикач. Стрелецът Ивана (родена на 9 декември 1967 г.) и Павел (роден на 15 май 1964 г.), роден под знака на Телец, са заедно от доста време. Срещат се преди трийсет години и, въпреки че Павел Тикач е на седмо място в класацията на най-богатите чехи (32 милиарда CZK), жена му не е класическият аксесоар за предприемач. Тя има собствена фирма за разработчици, а миналата година тя и съпругът й основаха неправителствената организация ЖЕНИ ЗА ЖЕНИ.

Освен това е доста оживено в дома им. Ивана има две деца от Павел Тикач, но двойката има още шест деца от предишните си бракове. Т.е. те общо отглеждат осем деца, които в момента живеят успоредно в Прага и Швейцария.


Ивана Тикач

Рибите знаят как да плуват в дълбоките води

Дамите, родени под водния знак, са много нежни и женствени. Но първото впечатление е малко подвеждащо! Рибите са склонни да бъдат силни жени, които знаят какво искат. Това се потвърждава и от Милада Кучерова (родена на 18 март 1954 г.), която се омъжва за Едуард Кучера (роден на 11 януари 1953 г.). Козирог, в момента осмият най-богат чех. Как всъщност се постига хармонията между тези два знака? Рибите и Козирогът се разбират перфектно на духовно ниво и имат взаимен консенсус около мненията и темперамента си.


Либуша Томолова, Ярмила Баудишова, Милада Куцерова

Рибите Елишка Доспивова (родена на 15 март 1977 г.), бившата съпруга на деветия най-богат чех Марек Доспива (родена на 18 юли 1969 г., със собственост за 25,3 млрд. CZK) също може да плува като риба в езерце. Двойката се развежда през 2016-та, но фактите са си факти. В ежедневието си Рибите и Ракът може да са малко поизгубени, но и двамата са много сърдечни и лесно се влияят от емоции. Може би това е струвало на бившата двойка, която има две дъщери заедно, брака?


Елишка Доспивова

Риби и Скорпион: Перфектната комбинация за любов

Първата вице мис на Чешката република през 2009 г. Зузана Пътнарова (родена на 28 февруари 1986 г.) несъмнено е нежна и женствена, и е дългогодишен партньор на бизнесмена Душан Куновски (роден на 22 ноември 1971 г.), десетият най-богат чех с активи на стойност 20,7 милиарда CZK, роден под знака на Скорпион. Съвършена хармония - Рибите и Скорпионът са една от най-добрите комбинации за любов и партньорство. И двамата са родени като водни знаци, което означава, че са много емоционално настроени.


Зузана Путнарова

Адаптивните Близнаци

Моника Бабишова (родена на 14 юни 1974 г.) е омъжена за министър-председателя на Чехия и четвърти по богатство чех Андрей Бабиш (2 септември 1954 г., с активи на стойност 74 млрд. CZK) от 2017 г. Жената Близнаци крие в себе си няколко личности, едната по-интересна от другата. Тя е креативна, приятелска, отворена и весела. До Андрей Бабиш, който е под знака на Дева, тя има чувството за принадлежност. Когато свикнат с факта, че единият е мечтател, а другият - прагматик, двата знака се разбират много добре. Девата внася солидната база в отношенията, нещо, което непостоянните Близнаци ценят много. 


Моника Бабишова


Истории от живота: Моника Бабиш


Бабишова е родена в същия ден като Тръмп

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е роден на 14 юни. За разлика от Моника обаче, няколко години по-рано, по-точно през 1946 г. Мъжете Близнаци са силни и имат поразителна личност. Съпругата му Мелания (родена на 26 април 1970 г.) е под знака на Телец. Тази комбинация е донякъде необичайна, защото всеки от тях има различен темперамент, но, свиквайки с тези малки различия, ги очаква пълноценна любовна връзка. В случая със сем. Тръмп това изглежда се сбъдна - Мелания и Доналд са женени повече от 15 години.

Девите са педантични и търпеливи

Радован Витек (роден на 22 януари 1971 г.) се среща с втората си съпруга Мария (родена на 16 септември 1976 г.), която е под знака на Дева, преди единадесет години на рожден ден на добър приятел. Смята се, че магнатът на недвижими имоти и вторият най-богат чех с активи от 86 милиарда CZK е пленил партньорката си с голямата си харизма. Двойката отглежда заедно 3 деца - две дъщери и син.

Мъжете под знака на Водолей, включително Витек, освен всичко друго, имат голямо въображение и са склонни да бъдат спонтанни. Те имат страхотни идеи и достатъчно смелост, за да се опитат да правят нещата по различен и максимално добър начин. Това би завладяло почти всяка жена, не само Дева.


Радован Витек и Мария Витек, 2009г.

Най-богатият чех бе влюбен в Рак

Сърцето на най-богатия човек в Чешката република, Петр Келнер (Телец, роден на 20 май 1964 г.), е пленено от Рака Рената Келнерова (4 юли 1967 г.). Състоянието му се изчисляваше преживе на 17.5 милиарда долара, много преди всички останали негови "колеги", изброени по-горе. Да си партньор на човек с подобен размах със сигурност не е било лека задача за дискретната Рената. 


Петр Келнер

Жените Рак обаче са много емоционално настроени и поставят семейството си на първо място. Това може да бъде потвърдено от дъщеря им Анна (между другото, сведенията относно децата на двойката са разнопосочни - според едни, покойният Петр и Рената имат четири деца, а според други - едно единствено дете - дъщерята Анна). Звездите категорично са много благосклонни към комбинацията Телец - Рак. Раците много добре допълват Телците. И двамата са страстни и надеждни в любовта. Жалко за загубата на 56-годишния Келнер, дано вдовицата му превъзмогне трагедията, но като знаем колко чувствителен е Рака, смятаме, че животът на дамата никога няма да е същият. 

Искри прехвърчат между Овен и Риби

Съпругата на петия най-богат чех Карел Комарек (роден на 15 март 1969 г., с активи на стойност 71 милиарда CZK), Штепанка (родена на 22 март 1976 г.), също е много успешна жена. Списание Forbes я класира сред 40-те най-влиятелни жени в Чешката република, така че дамата импонира отлично на предприемчивата си половинка. Имат две общи деца, отделно Карел Комарек има още две от предишен брак.


Щепанка и Карел Комарек

Жената, родена под знака на Овена, е силна и енергична. Тя изказва мислите си свободно, подкрепя идеалите си и има нужда да се утвърди. Партньор от знака Риби е изключително  обещаващ за нея, според звездите. Те изглеждат очарователно заедно и си влияят взаимно с идеалите си, и на двамата е важно да вярват силно в нещо и да са здраво вкопчени в живота. 

Няма нужда да се отчайвате, любовта вероятно ще намери пътя си до вас въпреки капризите на звездите. За да бъдете щастливи, съпругът ви не е задължително да е милиардер. Въпреки това стискаме палци за жените на най-богатите чешки мъже, защото подозираме, че невинаги е толкова просто и безгрижно, колкото може да изглежда на пръв поглед.

More from View Sofia

Фотографка показа как всъщност изглеждаме, родили бебе току-що. Без Фотошоп

People of art преди 8 години

Снимките са реалистични, интимни и много силни, защото са истински. Един добър начин на автор, решил да покаже как точно изглеждат телата ни веднага или скоро след раждането на рожбите ни...

Крал Чарлз си носи плюшка на път и още прелюбопитни неща от кралския биограф

Celebrities преди 1 година

Крал Чарлз III ще бъде владетел като никой друг. Кристофър Андерсен, авторът на книгата "Кралят", обяснява защо Чарлз ще бъде "един от най-ексцентричните владетели, които Великобритания някога е имала"

Кейт Мос, Ана Уинтур, Виктория Бекъм и още много признателни хора се струпаха на служба в памет на Вивиан Уестууд

Celebrities преди 1 година

На 16 февруари в катедралата Southwark в Лондон се проведе панихида за легендарната модна дизайнерка Вивиан Уестууд, която почина на 29 декември 2022 г. на 81-годишна възраст  

More Celebrities